30. april 2014

Blå som i himmel og hav - eller sådan noget, ik'!

Så blev det blå i Regnbue Bloglegen Blå har vi da også herhjemme, jo jo! Altså især i form af Chelsea fodboldbilleder på væggen i mandens del af huset, hvor det er i orden. Jo, han har et sådan sted og det er i gangen/stuen....
Nå, men vi har også et blåt tæppe, blåt vand på vores verdenskort, himlen var blå i går da jeg tog billedet og mindtemandens Teen Wolf t-shirt er blå! Jamen, så er det vist klaret.
Forøvrigt er det ungernes nye skateboards de har købt for deres lommepenge (ja, prinsessepigen ville gerne ha' et? Måske hun er i gang med at imponerer drengene - er vi mon noget dertil?) Midstemanden er jo prof nu (mener han selv efter de store skatere i London sagde, at han da skulle ha' et stort skateboard nu) og han er da også cool på det store board.


4 kommentarer:

 1. Et blåt tæppe - sejt! Også ret skægt med et blåt Chelsea-hjørne :-) Et verdenskort har jeg tit ønsket mig, men det er aldrig rigtig blevet til noget - er lidt misundelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik verdenskortet i fødselsdagsgave for nogle år tilbage:) Vi bruger meget tid med ungerne på at pege på byer, lande m.m.

   Slet
 2. Men hun ser da også ret sej ud med det skateboard, så er sikker på at hun kan imponere både drenge og piger. Og self er mindstemanden prof! Det siger sig selv.
  Her har vi et Europakort, så vi kan sætte krydser/nåle i alle de steder vi har været (camperen kommer vidt omkring). Det eneste problem ved dette projekt er at kortet her på 3. års fortsat ligger rullet sammen i originalemballage. Ved simpelthen ikke hvor vi skal hænge det. Har overvejet at tapetsere det i loftet over dobbeltsengen i camperen (men så bliver det helt sikkert krydser fremfor nåle).
  Ha' en skøn dag Mette :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv og også skøn dag til dig:) Vi havde planer om nåle i verdenskortet men har aldrig fået det gjort men det kan vi vel nå endnu:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...