25. april 2014

Skaterdreng....

Mindstemanden elsker at skate og han havde glædet sååååååå længe til vi igen skulle til London, Alexandra Palace helt nøjagtigt, så han kunne skate med de seje og lidt større drenge. Der er ingen skatepark i nærheden af hvor vi bor, hvilket er træls når barnet kunne bruge timer der hver dag!
Nå, men Skærtorsdag drog vi til nord London for at mødes med nogle venner. I de næste ca 8 timer skatede mindstemanden det bedste han havde lært. Der er en helt speciel stemning mellem skatere - de større drenge gav gode råd, lod ham prøve deres skateboard og lærte ham nye tricks. Jublen ville ingen ende tage...
Prinsessepigen havde sine rulleskøjter med men gav hurtigt op, hun ville hellere lave gymnastik på græsset.
Nu vil jeg finde ud af hvorfor vores by ikke har en lille skatepark. Vi har en skøjtebane om vinteren, en beach volly bane om sommeren, fantastiske parker og legepladser men ikke eneste rampe til skaterne. Det gad jeg godt lave om på men er ikke helt sikker på hvordan.

Nå, men her er lidt billeder af min seje skaterdreng!


2 kommentarer:

 1. Han er da for cool en skater! ;o)
  Og er det nu jeg skal sige, at det der parkour-sted hvor vi kommer, også har den allersejeste skate-hal jeg nogensinde har set? (altså ikke fordi jeg har set mange, men den er virkelig toplækker). I må tage en udflugt en dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for info, Liv:) Ja, vi skal der hen helt sikkert så er der jo hellere ikke længere... Tænker da der er tid i sommerferien:) Har de en website vi kan kigge på?

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...