10. april 2014

England, here we come.....

Eller i morgen gør vi for vi skal lige sejle lidt først, helt nøjagtigt 18 timer. Vejrmanden har sagt det ikke bliver blæsende så det tror vi på.... Vi glæder os såååååå meget til at komme afsted, bilen er næsten helt pakket, ungernes rygsække er klar til at tage med på færgen og køletasken er fyldt med lækkerier til turen.
Jeg er lige startet på en ny bog, den er pakket ned, elkedel, kopper, kaffe og te er også pakket så vi kan drikke kaffe i kahytten. Ungernes dvdafspillere er ladet op, ds-er er ladet op, legetøj og bamse er pakket. Skateboard, rulleskøjter, beskyttelse og hjelme er pakket - klar til skaterparken ved Alexandra Palace i London. Noget mindstemanden glæder sig sååååå meget til. Jeg glæder mig til at kigge på og drikke en Starbucks latte imens i solen. For selvfølgelig passer det ikke, at det måske bliver koldt og regnvejr i London i næste uge.... Det må være en fejl, ik'?
Jamen, det var vist det for nu - jeg må hellere lige gøre det sidste klar inden ungerne har fri fra skole og manden kommer hjem. For kl 15 kører vi altså....
Vi skrives ved, ik';)
7 kommentarer:

 1. Selvfølgelig bliver det godt vejr i London :-) God tur!

  SvarSlet
 2. Ja, ik':) Og tak:)

  SvarSlet
 3. God tur og god påske!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha':)

   Slet
  2. - og god påske til dig også:) Vi lidt for hurtig på tasterne...

   Slet
 4. Nyd ferien - og det gode vejr, som London naturligvis byder på i Påskeugen!
  Åh det bliver bare så godt for jer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Liv. Også rigtig go' påske til jer:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...