27. april 2014

Fodbold - Skating ??? Uh, svært at afgøre....

Tror nu skating vinder men fodbold ligger også højt oppe på mindstemandens liste af aktiviteter i haven. Han vil helst stå på mål og det passede hans kammerat fint i går da de spillede i haven. Vi nyder solen er her og det meste af dagen i går og i dag er foregået i haven. Nej, ikke med havearbejde og den slags... Næ, med bare at sidde (altså os voksne) og ungerne har skatet, spillet fodbold og hoppet på trampolinen. Faren har selvfølgelig brilleret lidt med bolden og scoret mange mål på mindstemanden. Jamen, så lærer han da, at man ikke kan vinde hele tiden, ik'? Det er go' opdragelse er jeg sikker på....
Ligesom det da er fin opdragelse, at de her mange påskeæg forsvinder langsomt ud af syne. Jo, ungerne får da men de kan da aldrig huske hvor mange de har, vel!?! Så vi kan jo lige så godt smage lidt til aftenkaffen.... Og jeg kom så lige til at grine for det er en sætning der lyder som om vi er gamle - det er vi da ikke!
Muffin (katten) har ikke noget i mod en lille køretur med mindstemanden... Det blev til flere turer frem og tilbage.

Har du haft en dejlig weekend her i det skønne solvejr??

2 kommentarer:

 1. En super weekend, tak! Og det kan jeg se at i så sandelig også har haft! :)
  Fedt med en weekend på terrassen uden en masse gøremål. Og tid til leg med børnene. Er enig i både det med at score mål og spise børnenes chokolade. Det tager de aldrig skade af - og det er jo også sundt at lære at dele! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ik':) Og sundere for deres tænder, at jeg spiser deres chokolade:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...