4. marts 2014

Det er pandekagedag - Juhuuu....

Ja, ikke her men i England og så fejre vi den selvfølgelig også. Vi er jo helt britiske, halvt britiske og overhovedet ikke britiske. Det må være grund nok og så det faktum, at 3 ud af fire af husstandens medlemmer er født i England. Så vi har adopteret og indført Pandekagedagen her hos os. Der vil være pandekager i eftermiddag og igen til aftensmad. Jo jo, vi forstår at fejre denne dag med maner!
Lige nu hviler min pandekagedej sig (det har jeg hørt gør den bedre - hvis forkert modtages råd gerne) og jeg lytter til Lemon Tree - med tekst i tilfælde af jeg synger forkert! Øh, ja som om det ville ske.... Det var Liv der mindede mig om sangen, tak kære Liv. I skal da ikke snydes så her er Lemon Tree - med tekst så alle kan synge med uden fejl!


Jamen, velbekomme:)

Nu må jeg tilbage til pandekagedagen. Må heller få lavet lidt fyld til pandekagerne til aftensmaden. I vil gerne have billeder?? Ja, det må jeg se om jeg kan huske så. Nå, men så er der vist ikke andet tilbage end at sige


4 kommentarer:

 1. Pancake Day - god ide! Det burde fluks indføres i den danske kalender også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ik':) jeg skal nok huske dig på det næste år og du kan nå pandekager til aftensmad:) Jeg har lige gjort klar til pandekager med kødfyld og med ost, skinke og bacon fyld som vi skal have til aftensmad:)

   Slet
 2. Nej. Jeg gok glip af pandekagedagen. Det var måske også lige sent nok at du fortalte om det, Mette. Du må tage dig sammen ift. næste år ;o) hahahaha ... jeg ville gerne have byttet mine knækbrød (spist på vej ud ad døren) men en omgang pandekager sammen med familien. Dejlig tradition.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sorry... :/ Jeg skal nok have info klar ugen op til næste år så alle kan få glæde af pandekagedagen:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...