23. marts 2014

København here I come....

Eller Axelborg here I come for det er der jeg skal til møde i morgen. Julia Lahme som skal coache os og hjælpe os med at blive endnu bedre til at skrive her, hun er også på TV i morgen aften. Så lige så starstruck som jeg var sidst vi havde møde og Julia var der, lige så starstruck er jeg igen for nu er hun også på tv.... Wow, just wow! Det passer perfekt med, at jeg når hjem med toget inden programmet om badehoteller i Danmark bliver vist så jeg kan nå at se det!

Prisessen var til gymnaopvisning i dag og de være super dygtige. Jeg elsker DGI's opvisninger, hvor der er hold fra rigtig mange forskellige gymnastikforeninger. Man får set en masse fed gymnastik! Den 5 april skal prisessepigen opvise igen, der er det foreningens egen opvisning. Det plejer at være ret hyggeligt.

Husk at kigge forbi Liv's blog for hun laver en blogleg i regnbuens farver - vil du ikke også være med??

Det her er Julia's bog med blogge tips. Den er go'! Nej, det er ikke et sponseret indlæg bare et godt tip, hvis du vil lære endnu mere om at blogge end du allerede ved! Billedet er af min blog, hvor Julia var sød at skrive hendes autograf i og den er ikke til salg....

6 kommentarer:

 1. Rigtig god tur til Axelborg mandag. Er sikker på at det blir endnu en god oplevelse :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var såååå fed en oplevelse og hjernen kørte i overdrive på togturen hjem - så meget info, gode råd og no goes at rumme i mit lille hoved. Glæder mig rigtig meget til vores næste workshop og møde i juni:)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak frue:) Det var en skøn og meget lægerig dag endnu engang:)

   Slet
 3. Lyder spændende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var såååå spændende og lærerigt:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...