28. marts 2014

De spiller musik inden sengetid....

Først blev der øvet på klaveret. Prinsessepigen hjalp til med at lærer mindstemanden en ny melodi.


Så mente faren det var på tide de lærte at spille Back for good med Take That.... Jeg synes også det er et vigtigt led i deres opdragelse!


Jeg må vel også hellere slå et slag for trekanten prinsessepigen spiller på. Føler lidt det er et overset instrument.
I aften må faren og prinsessepigen selv hygge med at jamme. Mindstemanden og jeg skal sove på skolen. Så hvis I ikke hører fra mig et par dage, ja så kan det tænkes det er fordi jeg er meget meget træt! Bær over med mig, ik'?

Nå, men ellers har jeg ikke mere at sige end Go' weekend allesammen!

4 kommentarer:

 1. He he, det stakkels instrument er så overset, at ingen kan huske, at det hedder en triangel ;-) Det ser altså smadderhyggeligt ud med lidt nattøjsmusik. Jeg gad godt, at bare én af os kunne spille på et eller andet. God fredag aften og nat. Det skal nok blive sjovt at (prøve) at sove med en flok seks-årige ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er det den hedder - Triangel. Jeg er så glad for manden kan spille for jeg kan ikke. Jeg kan synge efter gehør men aner intet om noder...
   Jeg sov med prinsessepigens 1 klasse på skolen i foråret, og det var faktisk ret hyggeligt men jeg var træt dagen efter:)

   Slet
 2. Ja Take That er da et must i enhver musikalsk opdragelse! Håber du har sovet godt Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. At sove er noget så opreklameret:) Synes du ikke? ;) Nej, alle unger sov fra 22 til 06.00 så det var ikke helt galt. Jeg sov ikke meget - der var så mange lyde - men pyt pyt... Vi skal først til 70års fødselsdag kl 16 i dag:) Glad for du bakker op om det der Take That:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...