25. marts 2014

Tekstforfatter, det er da ret sejt, ik'?

Jeg var jo i København i går til møde og skrive workshop. Jamen, det var helt fantastisk og jeg blev klogere (jo det er sørme muligt selvom jeg er sikker på, at I tror det nok ikke er...)
Vi fik af vide, at vi godt kunne kalde os tekstforfattere i stedet for bloggere. Det synes jeg er ret sejt for det er vel det vi gør, forfatter en tekst som andre læser. Det er jo også ret anderledes at skrive for MS Bloggen end ens egen private blog, da det eneste vi rent faktisk gør, er at skrive. Design, opbygning og alt det der, står en masser teknikere, edb-folk og andre kloge mennesker for.
Vi fik også en masse redskaber og øvelser til at blive bedre til at skrive. Det ene redskab var en helt ny notesbog med smukke blanke sider. Ingen striber, bare hvide nye sider. Vi er blevet bedt om at skrive i hånden. Det er en øvelse som ikke kun er god til at blive bedre til at skrive men for os med sclerose, er det også en go' kognitiv øvelse. To fluer med et smæk.....

Vi fik lækker lækker frokost men vi var ikke helt fan af økologisk sodavand - heldigvis havde de rigtig cola. Jo jo, det er vigtigt når man arbejder....

Uh, mødte forøvrigt Master Fatman der. Han skulle kåre årets kage som vi så nogle stykker af, da de blev fragtet ind. En af kagerne lignede et stykke mørkt brød med et spejlæg ovenpå. Jeg har ikke noget billede af hverken ham eller kagerne, da jeg var på vej på toilet og ikke liiige havde min telefon med mig, æv æv. I må tage mit ord for det

Nå, nok om mit møde. Havde du en go' mandag?Solen skinnede så dejligt i København da jeg ankom - det måtte lige foreviges!

5 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig god og meget udbytterig dag! Fantastisk. Og ja naturligvis er du tekstforfatter :o) sejt! Og skønt vejr du havde taget med til Staden - det satte de sikkert pris på. Glæder mig til evt. at høre mere om de der blogger-tricks, eller?!?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Liv. Ja, det var en super dag og Julia er så spændende at høre på:) Et tricks vi fik og øvede, var det om hvem er din læser - hvem skriver du til? Det er jo lidt et smalt emne når man specifikt skriver om sclerose eller livet dermed. Vi fik af vide, at du beslutter dig for hvem din læser er og skriver så til personen. Er det et barn, en pårørrende, en uden sclerose, en der lige har fået det ovs. Det kan så bruges på alle slags blogge. Man beslutter inden man skriver indlægget, hvem det er til. Og det kan skifte. Håber jeg kan finde ud af at bruge tricket:)

   Slet
  2. Og så har jeg lige læst mit svar - sorry about alle de mange stavefejl. Tror lige det gik lidt hurtigt.... Så du må sige til, hvis det er sort snak og du skal bruge en forklaring:)

   Slet
 2. Dejligt du/I havde en god dag. Jo, det er da lidt sejt, at I kan kalde jer tekstforfattere ;-) Har du flere tips/tricks, du vil ud med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:) At skrive i hånden er en god ide fik vi af vide og vi fik en notesbog:) det er noget der skulle gøre en endnu bedre til at skrive. Man skal ikke skrive på linjeret papir for det begrænser. De store forfattere skriver også i hånden stadigvæk fik vi af vide:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...