15. marts 2014

MGP klar med lister af alle slags.....

Prinsessepigen lavede en liste over, hvad hende og veninden skulle i timerne op til MGP her til aften. Nu er stemmesedlerne også printet ud og klar samt noget at male mens man venter.... Tålmodighed, tålmodighed (jeg gad godt det startede kl 19 i stedet for kl 20...) for tror ikke mindstemanden holder helt til det slutter men man ved jo aldrig...


6 kommentarer:

 1. Håber I nød aftenen, vi kan jo ikke se dansk tv - og tror nok med vores alder, at vi havde valgt anderledes program. Men husker da at ha se Melodi Grand Prix, da børnene var små.

  ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Alle nød aftenen, tak:) Sangene var faktisk gode, bliver altid imponeret over hvor dygtige børn er til at optræde:)

   Slet
 2. Åh ja kl. 19. Det kunne have været mere hensigtmæssigt her også ;o) Det lyder som om i hyggede igennem. Kunne han holde sig vågen?
  Her var der samme optakt (undtagen listerne for aktiviteter), men der blev tegnet, spist popcorn og chokolade og ventet utålmodigt på at kunne udfylde de der stemmesedler. Ca. 21.30 måtte yngstemand her bukke under ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Mindstemanden holdt helt til slut.... Det holdt hårdt men han så det hele. Pigerne var også trætte så der var hurtigt ro, da de alle var puttet:) Min yndlingssang vandt, yeah!! Var nu ret imponeret over, hvor dygtige de unger er der er med:)
   p.s. pigernes liste blev ikke fulgt til punkt og prikke men MGP festen blev holdt;)

   Slet
 3. Hvor hyggeligt med stemmesedler - børne MGP er bare så fesligt.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var festligt i år og alle holdt sig vågne:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...