9. marts 2014

Åh, hvor vi alle elsker når solen skinner.

Så er det nemmere at få ryddet op i carporten. Nu er det gjort, yeah!! Ungerne har leget udenfor det meste af dagen i går og i dag. Der er blevet cyklet og stået på rulleskøjter. Jeg fik æren af, at ligge dem på plads, hvis jeg ikke ville falde og brække benene og fordi begge børn var døden nær af tørst... Nej da, de er ikke dramatiske overhovedet!
Trampolinen har været brugt i mange timer her i eftermiddag og så er bilen endelig blevet vasket. Det synes prinsessepigen var gevaldigt spændende... Jo, der skal ikke altid så meget til at fornøje de små.

Hvad har du lavet i weekenden?? 

3 kommentarer:

 1. Seje skaterbørn bliver selvfølgelig meget, meget tørstige ;-) Vi var selvfølgelig også ude i det gode vejr. På grund af Donnaens dårlige knæ dog ikke så meget, som jeg havde håbet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg læste lige dit indlæg om jeres alt for lange ventetid. Sikke træls for hende med dårligt knæ. Håber hun er på benene hurtigt.

   Slet
 2. Godt gået med carporten! Yay! :o)
  - her har den stået på snottede børn, film, besøg (med snottede børn), indkøb, vasketøj, bål i haven og lidt håndarbejde. I dag har jeg så ondt i halsen og er snottet (tak for det). Men vi glæder os over solskinnet og hvordan det gør en masse godt for humøret ♥

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...