10. marts 2014

Bloglovin... Altså som I, at jeg elsker at blogge og læse blogge. Jamen, jeg vil gerne dele.....

Så tænkte jeg da kunne gi' jer lidt links til nogle af de blogge jeg læser mest. Der er mange flere og dem kan I finde på min blogroll. Om jeg har en ynglingsblog?? Jo, lidt måske men jeg synes nu de fleste er fede og de er meget forskellige så kan egentlig ikke helt samligne, vel?
Nå, men i dag har jeg været i venteposition hos skat i time på telefonen (jeg får en del af min indvilidepension fra England fordi jeg arbejdede der i mange år - derfor skal jeg bøvle med noget ekstra indtastning som er bøvlet eller det synes jeg. Det er garanteret nemt og logisk for andre) og den time brugte jeg fornuftigt, rigtig fornuftigt. Jeg brugte den nemlig på at læse blogs! Og også på at blogge lidt, for jeg blogger her med 5 andre. Nå, men det meste af tiden gik med læsning af de her fantastiske blogge.
Her hos Liv og her Hverdagenssurdej
Denne her Bare sådan blev jeg lige mindet om, at jeg da var en rigtig MGP nørd en gang. Fruen er altid go' læsning og hende her skal jeg snart coaches af, når jeg skal til blogmøde med MS Bloggen.
Jeg kunne sagtens nævne mange flere blogge, hvor jeg læser med men det bliver så omstændigt. Tjek min blogroll som sagt, der er mange flere gode blogge.

Hvor læser du med??

4 kommentarer:

 1. Tak tak :o)
  Og sikke da noget forfærdeligt bøvl med det der Skat noget. Jeg har udliciteret alt hvad der har med Skat og borger.dk at gøre "det har jeg folk til" og så lukker jeg øjnene og krydser fingrene for at manden min forstår mere end jeg. Og det lader til at han gør - heldigvis! :o) Håber du får dit bøvl løst på den ukomplicerede måde. Ellers udliciter det - til din mand, din far eller en eller anden revisor i familien. Det er så meget lettere ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja det ville være nemmere at lade andre tage sig af det men faktisk er det egentligt simpelt nok bare lidt omstændigt. Har heller ikke nogen, at gi' det videre til, det ville elers ha' været dejligt. Manden er jo engelsk så det danske skattesystem er indviklet... Alt lykkes nu alligevel og mens jeg var on hold fik jeg jo læst:)

   Slet
 2. Tak for blog-love :) Jeg fatter ikke en krone af skat og alt, hvad der følger med (lidt af en hæmsko, når man er selvstændig), så jeg er næsegrus af beundring over, at du tør ringe til dem! :) Håber, I fandt ud af det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme:) Skats udlændingeafdeling er rigtig søde og hjælpsomme. Ventetiden var lang men det værd - nu er det nemlig ordnet:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...