21. marts 2014

10.000 læste sider, en taske, en hjemmelavet blomsterbuket og en discofødselsdagsfest.

I går til morgensang på skolen fik prinsessepigen overrakt en fin blå taske fordi hun har læst 10.000 sider. Hun var sååå stolt, der blev klappet, jeg filmede det så faren kunne se det og så ville hun gerne ha' jeg smuttede. Billedet af den fine taske er derfor taget her hjemme.
I dag har hun brugt det meste af eftermiddagen på at lave fine ting til sin veninde, som ønsker sig penge men prinsessepigen synes lige der skulle være lidt andet osse! Hun har lavet en fin lille blomsterbuket og to søde kort. Veninden holder nemlig discofødselsdagsfest kl 18 til 21 (and so it begins.... med at rende ude om aftenen) i aften for hele klassen. Prinsessepigen glæder sig og glittertøjet er fundet frem, neglelakken puttet på og om lidt skal jeg lave en sidehestehale på hende og afsted det går til fest.

Tænker det er en træt pige der kommer hjem efter 21 i aften. Godt den første af hendes to gymnastikopvisninger først er på søndag.

Hvad skal du lave i weekenden?

4 kommentarer:

 1. Så spændende med disco fest. De danser sig garanteret mega trætte.

  Jeg/ Vi får datteren hjem på spring break, så det bliver dejligt - selvom hun nok har andre planer, end at sidde på vores lår. Ha-ha.

  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Ja, jeg synes det er fedt men også skræmmende for det er tegn på hun er ved at være stor:/ Dejligt I får datteren hjem:) Have a lovely spring break:) God weekend.

   Slet
 2. Mon de skal danse ballondans. Det gjorde de til en 'Rasmus Seebach fødselsdagsfest' i banditpigens klasse sidste fredag.
  Husker dengang jeg dansede samme til en klassefest i 6. klasse. Carsten og jeg vandt over Thomas og Bettina i finalen. Eller ... hed han virkelig Carsten? Nå. Kan bare huske at jeg vandt sammen med en eller anden dreng ;o)
  God weekend ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Ballondans... Uh de minder;) og populære piger som os kan jo godt ha' lidt svært ved at holde styr på drengenavnene fra vores yngre dage, ik'?:) Har brugt en ½ time på at lave krøller i prinsessepigens sidehestehale - hun så såååå smart ud og klar til at danse:) Billedebevis på Insatgram:) mettephebs

   Go' weekend til dig og din familie, Liv:) Og igen tillykke:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...