1. november 2016

I går oktober - I dag november

Mon hun kigger langt efter oktober måned? Jeg gør ikke. November er dejlig og går så hurtigt.

Oktober er en dejlig måned. Der er jo min fødselsdag og efterårsferie. Det er også en lang måned men der kommer jo børnepenge. Så kan vi få take away - er det ikke det børnepengene skal bruges til?? Så moren ikke skal lave mad? Ha ha ha! Nå, men jeg er nu glad nok for oktober men november er jeg gladere for. Jeg kan godt li' mørke eftermiddage, frost (ingen sne i hverdagene for det er ikke godt for bentøjet) og røde kinder. Jeg synes også altid november flyver afsted. Der skal lades op til december og i år, skal jeg også tænke fremad og planlægge lidt mere end sidste år. Vi skal holde jul i England i år (gør vi hvert andet år) og det skal bare planlægges lidt anderledes, end når vi er i Danmark. Måske du tænker jeg er vant til det, når nu det er hvert andet år. Men der tager du fejl. For ungerne er pludselig 2 år ældre end sidst og jo jo nemmere nu på mange områder, på andre områder ikke!

I dag har vi fået vinterdæk på bilen. Den flinke mand stillede også uret i bilen eftersom hverken manden eller jeg havde forstand til det. Når så sommerdæk skal på igen passer vi det ind med tidstilling af ur. Altså hvis ikke nogen kommer til fornuft inden og stopper det der pladder med ure frem og tilbage..... Okay, rant over!

Har du fået skiftet dæk? Altså hvis du har bil?

20 kommentarer:

 1. Pas... Har ingen anelse... Må straks spørge Mand om han har styr på dæk!
  Bortset fra det, så er jeg som dig vild med november! Kom hygge! Kom næsten jul! I like :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så kan vi være vild-med-november-buddies:o) That's what's they're gonna call us:) Ha ha ha ha Happy november , skøreliv:o)

   Slet
  2. Jeg er så glad for at I to er vilde med november. Jeg har så mange gange og mange steder hørt, at det er en hade-måned. Og jeg bliver så ærgerlig. For det er det bare slet ikke her. Og banditterne kan jo ikke have fødselsdag i en hade-måned, vel?!

   Slet
  3. Jamen, folk tager fejl:) for november er dejlig og helt speciel med bandit fødselsdag und alles:)

   Slet
 2. Jeps, Gemalen havde min bil med til Fyn for dækskift i fredags :-) Normalt er jeg meget lidt glad for november, men jeg har bestemt, at den skal være god i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, så kan du være med i vi-kan-godt-lide-november-klubben:o) Og jeg er sikker på november bliver god i år, som du har bestemt:)

   Slet
  2. Hvordan får jeg medlemskort?

   Slet
  3. Du er medlem selvfølgelig:) ihhh, så hyggeligt med en klub:o)

   Slet
 3. Nej, det er ikke mit job med de dæk, hahahaha... men jo, vi skal have det gjort og kæresten ordner det på torsdag. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha tror gerne min mand ville have gjort det, da alt det drejer sig om for os, at parkere bilen, aflevere nøglen og sætte sig i venteværelset og vente. Der har de kaffe m.m.:o) og fjernsyn og wifi:) Min mand var lidt misundelig over jeg havde skifte-dækjobbet denne her gang:)

   Slet
 4. Heller ikke mit job :-). Men nej, vi har ikke skiftet. Lyder dejligt med jul i England. Her holder vi det i byggekaoset i Århus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Byggerod-jul-i-Århus lyder super hyggelig:) Ja, det er rart at komme til England og holde jul og vores 'år' falder lige med babykusinens første jul:) Så heldigt:o)

   Slet
 5. Jeg kører stadig glad på sommerdæk men skal ha manden til at skifte dem snarest. Sys de varsler frost sne og slud inden længe og det rimer ik rigtig på sommer dæk vel?!

  Nu skinner solen her. Så det er jo en dejlig start på november. Hvis det fortsætter på den måde kan det være jeg ender med at holde af november ;) Jf mit eget indlæg på bloggis. Ha en skøn tirsdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sandra:) Her skinner solen også:) Har godt hørt der snakkes om sne og slud lige om lidt. Bare det falder i kun weekender så er det helt fint:) Også rigtig go' tirsdag til dig:)

   Slet
 6. Vinterdæk på bilitto - tjek! Vinterdæk på anden bilitto - tjek! Manden min lavede øvelsen i går. (Ja sådan noget ordner ByggeBob naturligvis selv) Pffthh!
  Jeg har stor forståelse at jul i England hvert andet år ikke kan være kopi af sidste gang. ALTING er bare anderledes efter 2 år - ikke mindst banditternes størrelse og behov.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahh, du er så heldig med en byggeBob mand der kan selv:) og ja, når ungerne vokser skifter behovene og ting bliver det anderledes:)

   Slet
 7. Allerede for år tilbage besluttede jeg mig for at holde af november og det er simpelthen blevet en meget bedre måned af det for mig. Før det gik jeg sådan og mukkede som mange danskere nu gør, men nu glæder jeg mig over tante novembers særlige stemning.

  Dejligt med så mange fans. Må jeg også være medlem af kubben?

  Og det der med børnene der vokser så alt på en og samme gang bliver nemmere og mere besværligt? Jeg kan kun nikke og sige at sådan bliver det ved også når de bliver rigtigt store som min den ældste på 17 år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen i klubben, Marina:) og så kan vi bruge dit navn for november måske? Det er jeg helt vild med - tante november :)

   Slet
 8. Hehe - Min cykel burde også have vinterdæk... Okay den trænger virkelig til et nyt fordæk, det er bare slidt.
  Jeg havde lovet mig selv sidste år, at november skulle bruges til opladning til december, at jeg så lige flytter medio oktober, gør det hele bliver lidt mere intens end først planlagt.
  Når der er børn, så ændre billedet sig år for år, intet er, eller bliver som det var. Derfor kan en to do liste der er 2 år gammel ikke findes frem og benyttes igen. Der kan plukkes ja, og det gør du selvfølgelig også.
  God november til dig og dine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du er kommet godt på plads i dit nye hjem:) Også tror jeg vist du har ret i, at du hellere må få vinterdæk på cyklen:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...