9. november 2016

Så bygger vi da bare en snemand.......

Med ører selvfølgelig.

Berlinmuren faldt den 9 november 1989. Det er 27 år siden i dag.

Der lå sne i morges. Det smeltede hurtigt. Ungerne nåede at bygge en snemand.

14 kommentarer:

 1. Dén mærkedag har jeg slet ikke styr på. Flovt, for det er da virkelig en fejring værd. Og hvorfor ikke fejre med en flot snemand ja - med ører! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak Liv. Det var nu tilfældigt jeg faldt over den fact ned Berlinmuren:) synes så det var lidt komisk på en måde...

   Slet
 2. Selvfølgelig med ører :-).
  Krystalnatten var også den 9/11. Det er åbenbart en dato, hvor man kan forvente sig lidt af hvert....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den dato er åbenbart speciel og en vi må forvente overrasker.

   Slet
 3. Har ikke styr på den slags mærkedage - men faldet af berlinmuren kræver ihvertfald en fejring, alt det andet elendighed der indtil nu er sket på selvsamme dato - siger bare noget om som du selv skriver, en dato man kan forvente sig lidt af hvert af... Godt det er den 10'ende idag :)

  SvarSlet
 4. Jep, det er ret underligt med datoer. I dag skinner solen men den stakkels snemand lider af samme grund en langsom nedsmeltning.... :o)

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare fin, den snemand :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak Birgitte:) Den lider som sagt en langsom nedsmeltning i øjeblikket....

   Slet
 6. 9. november er åbenbart en meget mærkelig dato! (Og prøv så lige at vende den om ..!) Fin snemand, I havde. Går ud fra, at der ikke er meget tilbage nu?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, læste også flere steder det med at vende den om. Altså ret så mærkeligt med den der dato all together. Der er lidt over en halv snemand tilbage nu med ingen næse og kun et øje....

   Slet
 7. Flot snemand!
  Apropos Fruens kommentar, så fløj de, ifølge Danmarks dårligste oversætter, ind i WTC-tårnene den 9. november. Oversætteren var åbenbart ikke klar over, at i USA skriver man 9/11 for 11. september :-D
  Jeg læste det i en (ellers god) bog; mange gange stod der 9. november, og lige så mange gange studsede oversætteren ikke over den dato, selv om der ingen tvivl var om, hvad den henviste til!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) Der er en halv tilbage nu:) mærkeligt med den oversættelse.

   Slet
 8. Den 9/11 valgte jeg at tænke på Berlinmurens fald, og undlod at tænde for medier med nyheder. Jeg fik også vendt datoen og tankerne.
  Her fik vi kun et drys, og derfor har det ikke været så koldt i nat som så mange steder, og allerede nu nærmer det sig de O grader. (Lørdag morgen den 12/11)

  SvarSlet
  Svar
  1. Her i dag er det smukt solskin:o) Håber det holder.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...