28. november 2016

Mandag igen

Vi har pyntet lidt til jul.

Dagene forsvandt hurtigt - weekenden gik som et lyn - nu er det mandag - på torsdag er det december. WHAT!!!!!!
Hvad har vi så lavet i siden i onsdags, hvor jeg skrev sidst? Godt spørgsmål! Lad os se.....

- Torsdag var der legeaftaler og jeg brugte laaaaang tid på, at finde det hurtigste internet, bestille det og håbe på det så også er det hurtigste.

- Fredag havde mindstemanden kammerat med hjem fra skole som skulle blive og overnatte. Pizza, popcorn og film var på programmet. Prinsessepigen ladede op. Hun er så fornuftig!

- Lørdag tog prinsessepigen på trænings-weekend med sit springhold. 24 timers træning, sjov, leg og ikke meget søvn. Mindstemanden fik ny/brugt computer (stationær) som hans store kloge fætter har bygget. Bliver endnu bedre når det der hurtigere internet kommer i løbet af ugen.

- Søndag hentede jeg en meget træt prinsessepige fra træningsweekend. Tog på julemarked down town med prinsessepigen, hendes veninde og mindstemanden. Vi så julemanden, fik gratis ting som popcorn to gange, en lille slikpose og varm kakao. Win win! Mindstemanden fandt endelig sin 2 by 2 rubics cube og købte den for sine lommepenge. Han løste den efter 4 timers blod, sved og lidt tårer.

I dag mandag er det sol og skyfri himmel. Frysende koldt men smukt. Nissen gav mindstemanden den fedeste julehue (synes moren) i sokken i går. Den klæder ham!

12 kommentarer:

 1. Sikke da nogle hyggelige ting I har haft på tapetet derhjemme. Håber du får et internet der lever op til dine (og ungernes ikke mindst:-)) forventninger. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte. Vi venter i spænding:)

   Slet
 2. Den klær ham! Og I har fået rigeligt med tilsætningsstoffer lyder det til, I like!! Vi har også fået pyntet lidt op. Og haft juletræsdiskussionen: skal? Skal ikke?... Kors, hvor det bliver tørt inden den 24.!

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig, det bliver for tørt så vi har invisteret..... I plastik. Not a bad idea:) mere på bloggen om det, om et stykke tid:) vi er i England til jul i år. Tilsætningsstoffer rocks!!

   Slet
 3. Åh ja, synes også bare dagene blæser afsted for tiden... Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, måske det bare er sådan for alle i de her dage:)

   Slet
 4. Dejlige krydderier både hverdagen og weekenden har fået.
  ER vild med huen nissen har givet mindstemanden, og god til den kolde morgenstund der var, der kommer med garanti flere når vinteren rammer.
  God hverdag til dig.

  SvarSlet
 5. Livet er for kort til langsomt internet :-) God fornøjelse med det kommende hurtige.
  Nuser lille mandfolk i flot hue.
  Men plasticjuletræ? Det kræver vist en forklaring ... men den kommer så også ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha ja, der vil komme en forklaring når træet er leveret:o) Ja, vi glæder os så meget til internet der bare suser derud af:) Og tak, han er glad for huen:)

   Slet
 6. Om så mit liv afhang af det, ville jeg aldrig få løst en rubics cube - godt gået! :D


  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha ha ha:o) Jeg kan til nød lave en side på en almindelig en men det er også det!

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...