3. november 2016

Lidt om sms samtaler

Det her er en sms samtale mellem manden og jeg for et par måneder siden. Vi kalder vores yndige børn for the stinkers, skulle I være i tvivl. Det er mig i den grønne box. Vi har nemlig tid til sådanne sms samtaler midt på formiddagen.

Jeg kan oplyse den nysgerrige læser om, at vores børn ikke kommer i seng kl. 19. Det kan vi ikke nå og en på 11 år og en på 9 år, er heller ikke sådan lige at få i seng sååå tidligt. Kl 20.30 er den ældste i seng og vi har derfor stadig lidt tid til serier eller en film. Vi har fået set The Big Short. Interessant film. Ikke så go' som vi troede den ville være med sååå mange store skuespiller i den. Men den var go' og kan anbefales, hvis du ikke allerede har set den.
Vi ser i øjeblikket serie 3 af Homeland og synes den er go' og spændende. Vi havde ellers hørt, at den skulle blive dårlig fra serie 3 og frem men vi er tilfredse indtil videre.
Hver onsdag kommer der et nyt afsnit af Designated Survivor på Netflix. Det er den med Keifer Sutherland. Den er okay. Meeeeeget Amerikansk fantastisk-sukkersød-over-the-top men ok underholdende.

På fredag skal manden og jeg på bio-date. Vi skal se Kvinden i toget. Glæder mig sååååååå meget, da jeg jo elskede bogen. Ungerne skal se Familien Jul med mormor på fredag. Win Win for alle.

13 kommentarer:

 1. Altså, nogle af mine stinkers kommer i seng klokken 19.... Hold nu op, jeg er VILD med det udtryk!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha, spurgte manden da han kom hjem, hvordan vi egentlig kom på det ord. Det kan ingen af os huske. ja, jeg har hørt de der store børn går sent i seng. Indtil videre kan vi få ældstebarnet i seng kl 20.30:o)

   Slet
 2. Hos os er ældste nogle gange længere oppe end os (suk). Sådan er det med de store børn ;-) jeg har hørt meget godt om Girl on the train filmen, så er spændt på om I kan lide den. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, Ældste Pode går også i seng efter mig. Suk. Det dersens voksentid, det varer desværre IKKE ved!...

   Slet
  2. Birgitte, jeg skal nok skrive om, hvad vi synes om filmen. Jeg har hørt forskelligt. Og den er filmet i Amerika men bogen foregår i England. Sikker på det er ok og bare mig der tænker over det:o)

   Slet
 3. Vores stinkers går i seng mellem 19.15-19.30 så der er rigelig tid til hygge, snak og tvtid. Dejligt. Skønt udtryk til børnene :) Nyd jeres date aften, manden og jeg må hellere på date snart, kan ikke huske hvornår vi sidst var det!! Trænger, virkelig meget! Åhhhrgh!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan huske da vores gik i seng der:o) Det var Tider. Det er nu hyggeligt nok nu også. Mindstemanden går i seng kl 20. prinsessepigen går i seng en ½ time senere. Hun ser som regel et afsnit af Friends sammen med os:) Please don't judge us - hun elsker den serie:o)

   Slet
  2. Friends er nødvendig kulturarv. Tænker det på lige fod med 90210 faktisk. Vigtig 90'er arv. Det var tider. Suk! Savner af og til 90'erne for deres ubekymrethed og før verden gik af lave...suk, igen :-/

   Slet
  3. Åh, ja de dejlige 90-ere. Det er der ungerne tror vi lyver, når vi siger vi ikke havde en computer. Jeg fik først min egen i min egen lejlighed i 2000. Ungerne er overbevist om jeg lyver....:o)

   Slet
 4. Stinkers ...*fniz*

  SvarSlet
 5. Havde gættet stinkers var børnene, sjovt udtryk ;-)
  Netflix har ikke fået plads hos mig endnu, da vi er bundet til YouSee via boligforeningen. Og lave ekstra tilkøb, det er jeg for nærig til ;-)
  Håber i nød aftenen i går, og filmen levede op til jeres forventninger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var fantastisk og levede helt sikkert op til mig forventninger:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...