8. november 2016

Ønskesedlen

As you do! Når der tages selfies m.m.

Prinsessepigen har brugt dele af weekenden til at skrive ønskeseddel. Det er ikke legetøj der står på den mere, kan jeg så afsløre. Det er tøj og sko og hun har en helt klar mening om, hvad det er hun ønsker. Det er jo egentlig dejligt nok, da vi jo så bare kan vælge på listen. Når familien så spørger efter julegaveønsker, er det dejligt at have en liste.
Mindstemanden har ingen liste, er ej heller igang med skrivning af en eller har intentioner om at skrive en. Ikke at han ikke kan li' jul eller gaver, han ved bare ikke hvad han ønsker sig.
Det gør  prinsessepigen til gengæld og listen er lang. Det er tøj og sko hun ønsker. Hun er også som sin mor glad for online shops. Hun opdagede den anden dag esprit.dk i sin tøj-research og har udvalgt lidt der.
 
Det er ikke kjoler mere hun vil have.

Det er pænt og smart tøj de har hos Esprite Youth så helt fint med mig. Jeg har faktisk over årene købt især kjoler til hende der. Altså da det stadig var et hit med kjoler. Nu er jeg glad for, at Esprite laver smart teen-tøj. Det gjorde så også, at hun kom med denne her kommentar: "Ej, mor hvorfor har du ikke vist mig denne her butik før?" 
Hmmm, viste ikke jeg skulle men det skal jeg da nok huske fremover. Så da hun sagde, at hun ønsker Addidassko skyndte jeg mig at vise hende denne her online shop adidas.dk til hendes store glæde. Hun fandt lynhurtigt et par sko hun skrev på listen, og et par andre ting. Jeg skyndte mig også at vise hende nameit.dk så hun kunne kigge. Der fandt hun faktisk også noget ret hurtigt så ønskesedlen er blevet lidt længere.
Nu skal jeg så bare have givet bedsteforældre, onkler, moster, tanter besked. De har nemlig alle spurgt efter juleønsker allerede.
Jeg kan godt godt huske, da jeg en jul kun ønskede tøj og sko. Og kun fik det. Bedste jul nogensinde.

Har dine børn lavet ønskeseddel?

15 kommentarer:

 1. Mit barn har ikke. Endnu. Og hun bliver 40 midt i december, så hun må snart se at komme ud af starthullet!
  Men mine børnebørn har skrevet deres ønskesedler - og jeg har købt gaverne til dem :-) Anna er ikke så interesseret i tøj, at det kommer på ønskesedlen. Måske fordi de har skoleuniform? Og derhjemme er det tøj egnet til udendørs leg. Når man har pænt tøj på, er det for at være sammen med familie og (forældrenes) venner, så det med tøj kan være lidt ligemeget, synes de begge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha:o) Du må få rykket dit barn ang den ønskeseddel:o) Grace er bare sådan en bare sådan en facinista:) Eller hvad det nu kaldes. Hun elsker tøj, sko, tørklæder:) Og hun er virkelig go' til at sætte sit eller andres hår:)Faktisk har hun en go' smag eller det synes jeg:o) Tænker det er noget i den retning hun engang vælger når er skal vælges uddannelse. Altså noget med tøj, sko, hår fotografi m.m.

   Slet
 2. Vi (=Mindste Pode) sætter STORE krydser i Fætter BR-kataloget. De andre to kriser lidt...
  Du har skønne unger, og nu kan du jo få gaverne i hus i en ruf!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg savner det sætter store krydser i BR-kataloget. Ja, prinsessepigens skulle vi kunne bestille snart:)

   Slet
  2. der skule så ha' stået 'de' sætter store krydser

   Slet
 3. Vi er ikke nået til ønskesedlerne endnu, men satser på jeg igen i år kan klare store dele af indkøbene på nettet. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er kæmpestor fan af nethandel:o)

   Slet
 4. Vi er i proces, som man siger ;-) håber de snart kommer op med nogle rigtig gode ønsker. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores mindstemand har ingen ønsker lige pt men det satser jeg stærkt på ændre sig meget snart:)

   Slet
 5. Hold nu op, Mette. Vi er jo nogle der først lige skal finde ud af hvad banditterne egentlig ønsker sig i fødselsdagsgave, her senere på måneden. Julegaver er ikke noget vi forholder os til - endnu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha:) det gør jeg egentlig heller ikke men prinsessepigen har været i gang med hendes ønskeseddel i lang tid:)

   Slet
 6. Åh, det er da dejligt, når de begynder at ønske sig tøj. Det giver ligesom mening. Jeg kan huske mange jule hvor jeg skulle ud og købe gaver fra hele familien (da de aldrig selv anede hvad de skulle købe) til drengene, og det endte med at jeg fyrede flere tusind kroner af på legetøj og nips de faktisk ikke havde brug for – for pakker skulle der jo være. Ret frustrerende og helt imod mine principper, men men, drengene var glade. Mine børn har helt sikkert en masse ønsker også i år, men da vi skal rejse til Sydamerika hele julen, har vi sagt, at rejsen bliver gaven til hele familien, og den er de med på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor lyder det bare skønt med Sydamerika. Sikke spændende med jul der. Vi skal til England over til farmor og farfar og resten af familien:)

   Slet
 7. Vi har indført at det kun er de børn jeg fejre jul med, der er gaver til. At jeg så ikke skal fejre jul med nogen af børnene i år. Men Yngste og jeg overholder ikke helt vores aftale, da jeg fejre jul med hendes børn, Otto og Frida, da hun skal på job fra kl. 15 - 22 den 24. dec. Hun har fået job fra 1/2-12-2016 efter endt barsel.
  Otto og Frida har ikke skrevet ønskeseddel, jeg har ikke bedt om det endnu. Otto fylder jo 2 her den 18/11-2016, så det er den dag vi har fokus på nu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, 2 år allerede:o) Vi skal til England i år så julegaver fra den danske familie får ungerne først engang i Januar:) Det er de nu helt ok med:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...