17. november 2016

Lidt Bob Marley har aldrig skadet nogen

Her synger mindstemanden og faren No Woman, No cry.

Lidt sang efter aftensmaden er altid hyggeligt. Mindstemanden gider godt synge og synger gerne på værelset. Det er ikke så tit han gider sammen med faren men lige i går gad han. Han har en fin lille stemme (skal jeg selvfølgelig sige, han er jo min dreng) og synger rent.

I morgen er det allerede fredag, hvordan skete det lige..... Altså ikke, at jeg ikke byder weekenden velkommen, for det gør jeg. Næ, synes bare dagene flyver afsted og jeg følger ikke helt med. Eller jo det gør jeg men som jeg skrev i sidste indlæg, er der ikke styr på noget advents-jul-gaver-kalender noget overhovedet. Synes jeg plejer at være fremme i skoen på det punkt men ikke lige i år.

Jo, jeg når det nok og jeg når det nok også inden vi drager til England. Det satser vi stærkt på, ik'?! I morgen er det i hvert fald fredag, der er ingen aftaler og der er en ny sund grill åbnet lige om hjørnet. Der skal vi ha' mad fra, tænker jeg. Og jo jo det er sundt eller sundere læste jeg på deres hjemmeside. Så er det rigtigt, you know!

Go' torsdag aften og fredag når du når dertil.

10 kommentarer:

 1. Nåhr, hvor fint! Og så lige den sang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, moren måtte også lige knibe en tåre:)

   Slet
 2. Så dejligt at læse, altså Bob Marley, jeg havde et hav af lp plader med ham(dem) - Jeg var stor favorit ;-)
  Og det er så en af de mest kendte der blev leget med, kan hører en dejlig ren drenge stemme for mit ører.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, kære Abildjyde du må igang med at spille Bob Marley for dine små kære børnebørn:)

   Slet
 3. Det må være hyggeligt at høre far og søn optræde sammen.
  Selvfølgelig når du det hele - vi skal måske følges til UK? Vi tager afsted den 20, men vi flyver. Det gør I vist ikke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, flyver i år fra Billund til Stansted men først d. 22 december om aftenen. Julen falder elendigt i år så det er det tidligste vi kan tage afsted med hensyn til skole og job m.m. men så bliver vi også helt til den 30 december:o)

   Slet
 4. Nu kører No Woman, No Cry så rundt i hovedet på mig! Men pyt med det, jeg trænger til at have andet end Leonard Cohen på repeat. Det må simpelthen være kanonhyggeligt med en mand/far, der spiller og synger - med eller uden unger. Bliver lidt misundelig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen dejligt jeg lige kunne skifte pladen i dit hoved:o) Det er hyggeligt og selvom ungerne ikke rigtig gider så tit så spiller manden ofte. Jeg bestemmer sangene:)

   Slet
 5. Sund grill? Det håber jeg du viser på IG eller her :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der står olie i stedet for friture og ovenkylling i stedet for friture så ok sundt tænker jeg:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...