30. november 2016

Er det hurtigt?

Juleklippedag i dag på ungernes skole. Prinsessens klasse lavede blandt andet en snemand. Billedet har jeg lånt fra skolens facebook side.

Vores nye internet ankom i mandags. Vores stik i væggen var dog forældet eller bare forkert så en teknikker måtte herud. Han kom i dag og fixede det, og nu kører det bare derud ad! Er det meget hurtigere? Ja, det synes vi men den rigtige test bliver når vi alle fire er på samtidig. Når en streamer , en spiller online, en arbejder og en bare læser blogs.

Ungerne har haft juleklippedag i dag på skolen. Det er første år jeg ikke var med.... Har vist store børn nu. I morgen er der Luciafest på skolen fra 17 til 20. 0-klasserne går Lucia (med rigtige levende lys, hvilket stresser mig selvom det ikke er mine unger) 4-klasserne laver nissespil og de andre klasser (op til 6 klasse) synger og spiller hver en sang. Det kan godt få ørerne til at bløde bare lidt. Meget få er in tune og rytmen er helt ved siden af. Hyggeligt er det nu alligevel og efter alt sangen, de levende lys og nissespil, kan man købe lidt mad og sludre mens alle ungerne render rundt og er meget højrystede.

Så er det jo også 1 december i morgen. Jeg kan meddele jer alle, at alle julegaver er i hus. Både dem til den engelske familie (tak Amazon for hjælpen) de fleste er ankommet, klar til at blive pakket ind når vi ankommer og gaverne til den danske familie, er alle klar til aflevering.

10 kommentarer:

 1. Jeg forestiller mig ører, der voldbløder! Men ungerne er jo vilde med al den tamtam. Håber I får en skøn oplevelse!
  Kram herfra :-*

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha:) Ungerne elsker det og vi smiler 'in pain' ha ha ha:o)

   Slet
 2. Velkommen i julegavemorakkernes klub :-) Er det ikke skønt at være færdig?
  Højrøstede unger ved en vestlig lejlighed på en skole er nok aldeles uundgåeligt, mon ikke? Det er om at gøre gode miner til slet spil og lade som om man nyder det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt at være færdig. Vi elsker nu det her med at købe gaver:) jeg er klar til 3 timers larm som glade børn der optræder laver:o)

   Slet
 3. Der er meget der ligner tiden da mine børn gik i skole, da jeg selv gik i skole, der er også noget der er ændret, det er forældrenes bekymring, Lucia optog har altid været med levende lys, langt hængehår, da det er smukkest med krans, og det hvide klæde, Luciabruden har kransen på hovedet, og følget bære et lys mellem hænderne, afstanden og tempoet er blevet øvet, instrueret til hudløshed, og uden lys. Husk øvelse gør mester.
  Undskyld jeg lige kommer med en holdning, men kan bare ikke lade være når det er noget der betyder noget for mig.
  God fornøjelse med Luciafesten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må altid komme med din holdning:o) Og jeg synes også det skal være med levende lys men det stresser mig stadig lidt:) Men altså helt enig, levende lys er bedst og kønnest:o)

   Slet
 4. ALLE julegaver. Wow Mette - du er for sej! Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte men Not really:) Manden klare den engelske side, jeg klarer den danske side:) ikke så slemt når man har ønsker at gå efter:) vi elsker at købe gaver. Køber det meste på nettet:)

   Slet
 5. Nej, hvor er det bare blærret - alle gaver i hus før julemåneden en gang var begyndt! Sejt! Så kan du jo bare læne dig tilbage nu og nyde ugerne (og ungerne) op til jul :-) Smiler lidt når jeg læser om det Lucia tog på skolen og de musikalske evner - eller bristen på de samme. Jeg kender så vel igen det! God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha ha ja, det er op ad bakke med nogen af de der sangere:o) Var et fint Luciaoptog:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...