21. august 2013

HURRAAAAAAA.....

"Det er min fødselsdag i dag, mor"

Ja, det er det men klokken 3.30 så vi skal lige sove lidt mere. Jeg var godt nok glad for, at det stadig var mørkt udenfor ellers havde løbet nok været kørt. Mindstemanden faldt da også i søvn og sov til kl 6, hvor vi alligevel skulle op.
Op i tøjet og så blev der åbnet nogle af gaverne. Målmandshandskerne fra onkel R og tante E vakte stor stor glæde.  Det gjorde de andre gaver også, mindstemanden var yderst tilfreds og helt okay med , at resten af gaverne ville blive overakt i eftermiddag.
Morgenmaden blev indtaget og så afsted til skole med de lækre cupcakes vi bagte i går eftermiddags. Mindstemanden kunne næsten ikke vente og det blev til et hurtigt "vi ses, mor" og så var han ellers afsted.
I eftermiddag når familien kommer, er det til en (forhåbentlig) lækker chokoladekage med glasur og pyntet med smarties. Det er faren og mindstemandens værk, de bagte kagen i går og den bliver så pyntet lige inden gæsterne ankommer.


Jamen, fortsættelse følger senere eller morgen....

6 kommentarer:

 1. Tillykke med Mindstemanden :-) Hihi, jeg kan sagtens huske det der med, at nogen vågner voldsomt tidligt på deres fødselsdag. Men 3.30 er GODT NOK tidligt! God fornøjelse i eftermiddag.

  SvarSlet
 2. Tillykke med ham! : )

  SvarSlet
 3. Tillykke med sønnike ;-) Håber det hele gik godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) ja, han havde en dejlig dag:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...