12. august 2013

Første skoledag for mindstemanden.

Og første skoledag for prinsessepigen, hun starter i anden klasse så det var lige på og hårdt. Mødetid som normalt kl. 8.20, morgensang, morgenmotion og så ellers i gang med bøgerne. Hun havde glædet sig og havde sommerfugle i maven hertil morgen. Hun havde travlt med at komme ind til vennerne og det var bare et flydigt "hej hej, mor. Vi ses" da hun løb ind i klassen.

I dag skulle mindstemanden først møde kl 10.30 og havde fri allerede igen kl 11.50 men fra i morgen er det rigtig skole som mindstemanden sagde her til morgen, så kl 8.20 til 13.45
Han glæder sig og nævnte flere gange i løbet af weekenden, hvor meget han glæder sig. Især til tirsdag for der skal han have svømning.

Det er helt mærkeligt, at have to børn i skole. Ikke flere småbørns ting eller spontane fridage, nu er det skole hver dag med hvad det nu indebærer. Det er også dejligt, at det ligesom er det næste skridt på vejen og de næste 10år. De sidste to et halvt år prinsessepigen har gået i skole er gået stærkt og hun har udviklet sig helt enormt. Hun læser, skriver og regner på livet løs. Hun ved en helt masse, jeg bliver overrasket en gang imellem når hun fortæller noget og jeg tænker, hvor ved hun lige det fra....
Nu er det så mindstemandens tur og han er bare så spændt. De 4 måneder i førskolen før sommerferien var bare et hit og han er så klar til at starte i 0.

Han fik endda lidt lektier for her den første dag, så han var åh så stolt. Det var faren og jeg også....
4 kommentarer:

 1. Han ser nu lidt betuttet ud ;-) Rigtig god vind til både ham og Prinsessepigen (og forældrene) med de næste m-a-n-g-e års skolegang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) han var ret træt af, at vi tog billeder hele tiden.

   Slet
 2. Fedt. Vores dag har været stort set lige sådan. Hvor er det sjovt. Datteren som også startede i 2. klasse i dag, havde næsten for travlt til at sige farvel, og yngstemand som startede i 0. klasse var stolt over lektierne! Så kært!
  Jeg har ikke blogget om det - tror bare jeg henviser til dit indlæg istedet. Hahahah....
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de store er såååå store nu, har på fornemmelsen de små også bliver hurtigt store.... Du henviser bare;)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...