31. januar 2015

Vi elsker at vinde.

Hvem gør ikke det?? Det er endnu mere fantastisk når man faktisk har glemt, at man deltog i en  konkurrence. Jeg fik en e-mail den anden dag med den glædelige nyhed, at jeg havde vundet en lækker hoodie her hos Superheltemor (en af mine ynglings bloggere jeg læser med hos) fra en hjemmeside der hedder Eventyrskabet. Prinsessepigen blev ellevild for det var en hoodie der passede hende og med englevinger i glitter. Hun var også helt okay med, at for jeg smed billeder af hende på bloggen med den på. For jeg spørger hende nu hvor hun lige om lidt (til sommer) bliver 10 år. Jeg synes hun selv skal ha' lov at bestemme, om hun vil ha' sit billede på bloggen.


Hun har haft den på siden mere eller mindre for den skal jo lige vaskes engang imellem (hun er ikke tilfreds med hastigheden den vaskes i, for lige nu er det den eneste der dur) og hun sætter den sammen med flere forskellige ting som en nederdele, et par shorts uden på leggings eller med jeans. Jeg er vild med farven - støvet lilla tror jeg man kan kalde den. Den klæder hende bare så godt. Nu ønsker hun en mere i en anden farve og en bælte taske. Bæltetaske spørger du? Ja, jeg var også lidt forvirret over de er tilbage igen. Men det er de og faktisk er de vel egentlig ret praktiske for en snart 10 årig. Når hun skal noget og ha' lidt penge med samt andet gejl som tøser slæber med. Nå, ja og en mobil som hun ønsker så brændende, at hun ikke ønsker andet til sin fødselsdag. Er det tid, at vi må gi' efter for hendes ønske.... ?? Nå, det er et helt andet blog indlæg på et helt andet tidspunkt.

Forøvrigt så tjek Eventyrskabets hjemmeside ud for de har så fede ting. Nej, det er ikke sponseret dette indlæg. Jeg oplyser dig bare skulle du have eller kende en lille pige, for hun vil måske elsker deres tøj!

6 kommentarer:

 1. Det er simpelthen så dejligt, når et stykke tøj bare er et kæmpehit.
  Det er selvfølgelig ikke altid, man rammer plet, men når man så gør det og tøjet bliver til yndlingstøj så længe det kan holde, så bliver man så glad. Det er nu også en sød hoodie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt og jeg har jo selv ynglings tøj så forstår hende godt:)

   Slet
 2. Hvor er den bare skøn og passer hende perfekt! Heldige jer:-) Og mobil til børnene. Åh ja, det vil jeg gerne læse med på, når du skriver om det, så jeg kan have ideer til, hvad jeg skal gøre, når pigerne bliver store nok. Her rækker det fortsat med legetelefoner:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er den eneste i sin klasse (går i 3)der ikke har en mobil. Hun klager ikke mere end det går meeeeeeen det er nu hendes højeste ønske. Ja, så tænker det nok bliver indfriet:/

   Slet
 3. Hvor er det da bare en fed hoodie. Og den klæder hende godt. Lækker lækker farve. Elsker vingerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt vild med vingerne:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...