17. januar 2015

Lækkert hår.

Prinsessepigen havde jo bedsteveninden til overnatning lørdag til i dag. Veninden havde taget en fletningebog med, der var rigtig mange forskellige måder at flette på i den. De har begge halv langt hår men mente begge de skulle bruge rigtig langt hår til at øve på.... 

Jamen, det har jeg jo så de fik lov at låne mit hår. Det var nu en udmærket ting at skulle bruges til. Jeg skulle ikke foretage mig noget og kunne bare sidde og nyde min kaffe i mens.

De lavede 2 fletninger og satte dem til sidst sammen. Hvad synes I? Fint ik'? Jeg var i hvert fald tilfreds. Tænker jeg kan booke dem til hårsætning næste gang vi skal noget. 

Undskylder den dårlige billedekvalitet på første billede. 

7 kommentarer:

 1. Det er da fint lige at have et par velvillige og kreative hænder inden for rækkevidde når håret skal sættes! Lækkert!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de var glade for jeg gad ligge hår til :)

   Slet
 2. Det ser da godt ud! De der sildebensfletninger (første billede) beundrer jeg altid. Jeg kan nemlig ikke selv finde ud af at lave dem :-D

  Flettebog - er det den, som nogle unge piger har fået udgivet? Jeg er nemlig fuld af beundring over, at de har fået udgivet en bog i så ung en alder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Anita det er den bog fandt jeg lige ud af. Seje piger der har lavet den. Jeg kan ikke lave den fletning heller og slet ikke på mig selv.

   Slet
  2. Tak for svar! Det er nemlig nogle seje piger!

   Vi må til at lære det flettehalløjsa :-D

   Slet
 3. Svar
  1. Tak:) Jeg var også godt tilfreds:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...