22. januar 2015

3 ting du helt sikkert ikke viste om mig!

Sikkert også 3 ting du ikke vil vide om mig og du har muligheden for at stoppe nu med at læse, hvis du altså ikke er bare lidt nysgerrig. Men du blev advaret så ingen brok, okay!

1: Jeg er en af de der trælse forældre (muligvis den eneste) der ikke er sjove at bygge Lego med. Vil så gerne have farverne er rigtige og matcher.... What!!! Hvad er da galt i at lærer ungerne om farver og sådan?? Nå, men jeg synes vi skal bruge grønt til træer og når farven på den ene væg er hel grøn så må den anden væg på huset gerne matche bare lidt eller i det mindste lad os lave samme mønstre. Perfektionistisk siger du?? Er det man kalder det?

2. Jeg EEEEEEEElsker serien FRIENDS som i jeg kan se den igen og igen og igen og igen.... You get the point. Heldigvis er manden lige så glad for serien og vi bliver bare ikke trætte af, at se den! Der er altså ikke tit godt tv og FRIENDS findes på Netflix så det er så dejlig nemt. Prinsessepigen er også begyndt at udvise interesse og vi mener det muligvis er et led i opdragelsen, at se FRIENDS. Tænker du da også har en serie, film eller andet du kan se igen og igen, ik'??

3. Jeg hader helt almindelige kogte kartofler. Jeg spiser gerne nye, bagte, råstegte men sådan en helt almindelig kogt (ofte udkogt) kartoffel putter jeg bare ikke i munden. Det er jo noget især den ældre generation ynder at serve, men jeg er blevet eminent til at ingen opdager min lede ved denne slags kartofler. For det er åbenbart meget ilde set ikke at spise disse hvide splattede ting med tyk brun sovs på....

Godt klaret, hvis du nåede hertil. For dette blogindlæg er da vist det man kalder total unødig information. Meeeen nu er jeg jo nysgerrig og skulle du være noget hertil, så må du rigtig gerne fortælle mig en eller flere ting du tror jeg ikke behøver vide om dig.

12 kommentarer:

 1. Sikke et herligt og bestemt ikke kedeligt eller ligegyldigt indlæg!

  Jeg kan genkende mig selv i en del af det *fnis* Herhjemme ses Friends også igen og igen, og vi kan begge lide serien, som vi har på dvd. Jeg kunne på sigt godt tænke mig den på blu ray. Den skal nok blive set! Jeg bliver altid i godt humør af den, så det er heldigt, at der er mange afsnit!

  Nå ja - det med farverne - det kender jeg også godt! De kogte kartofler kan jeg som sådan godt lide. Især de nye kartofler og gerne med skæl. Men de almindelige kogte skal helst have noget smørelse af en art - så glider de nemmere ned!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh en fellow Friends fan, juhuu...:) Vi har dem på dvd men nu de er på Netflix alle afsnit så ser vi dem der:) Dejligt jeg ikke er ene om det der med farverne. Kartoffel tingen bliver jeg nok den eneste der synes.... men pyt:) Tak for din kommentar - altid dejligt lige at høre om andre også:)

   Slet
 2. Uha. Hvide kartofler med brun sovs. Mine tænder løber allerede i vand. Kendte en gang nogen der havde en brun madklub. Mad skal være brunt sagde de. Og den er jeg med på. Mormors køkken er mums.

  Friends er jeg stået af på. Men det gør jeg jo med de fleste serier. Bliver grebet i starten og går så kold. Eller ... gider ikke se dem, for til allersidst at hoppe med på vognen og ærgrer mig over ikke at have fulgt med fra starten.

  LEGO køber jeg gerne til banditterne. Lader nogle helt andre om at bygge og lege. Jeg har jo vasketøj og blog og sådan noget. Så LEGO-leg er for andre. Omend jeg synes det er genialt.

  Noget du ikke ved om mig? Ja, det er der sikkert. Men det er nok bedst at det forbliver sådan ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, Liv jeg var sikker på du ville elske sovs og kartofler og jeg fik ret:) Friends kan man altid komme med på - går aldrig af mode:) Måske manden og jeg holder stædigt fat i vores ungdom (ikke vi er gamle, vel men yngre ungdom) hvor vi begge så Friends. Vi sparede længe op til hele boxsættet efter serien sluttede i 2004. Det var nu en go' investering, da de er blevet brugt flittigt:)

   Slet
 3. Jeg er med på kartoflerne. Jeg synes det vokser i munden og er træt se jeg skal forklare hvad jeg ikke kan lide ved den 'for det smager jo ikke af noget'. Hvorfor fanden servere du så lortet :-D
  /Jeanet

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er med dig der, Jeanet:) Hvorfor servere dem når de alligevel ikke smager af noget:)

   Slet
 4. Råstegte kartofler bare SÅ meget bedre. Og eller skal de druknes og moses i sovs :D

  .- Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, råstegte kartofler er lækre:)

   Slet
 5. Kogte kartofler er heller ikke den mest spændende udgave af rodfrugten - i hvert fald skal den være kogt med skræl. Det smager bare bedre, men intet slår en bagt kartoffel med hvidløgssmør eller en rigtig lækker hvidløg- eller sourcremedressing :-)

  Også her ses "Venner" ret ofte. Vi har haft den på alm dvd, men har byttet den ud med blueray-udgaven. Vi ser den tit, når der ikke er andet i tv, og nu man har set den så mange gange, så er den velegnet til tv-strik ;-)

  LEGO, ja der er noget med, at farverne skal passe sammen - og det skal bygges rigtigt :-) Ved en præsentation af et undervisningsmateriale på min skole skulle vi bygge en and ud fra nogle bestemte klodser, og jeg byggede en, der LIGNEDE en and. Det gjorde de andre ikke, og jeg blev helt irriteret over det.
  (Efterfølgende kan jeg godt se det interessante i at tænke ud af boksen osv, men altså det er ikke lige med klodser, at jeg gør det ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker bagte kartofler med mange ting ting på. Det bedste sted at få en bagt kartoffel er Covent Garden i London. Man får den i en take away box og så kan man sætte sig på en trappe eller bænk og kigge på mennesker:) De smager fantastisk:)
   Friends er super at se når man også sludre lidt for det forstyrre ikke og så kan man lige grine, når der sker noget sjovt:)
   Hvor er jeg glad for jeg ikke er den eneste der gerne vil ha' Lego bygget ordentligt;)

   Slet
 6. Det var et fint indlæg! Jeg elsker også Friends, men det er efterhånden længe siden, at jeg har set et par afsnit....men får stadig tårer i øjnene ved tanken om det allersidste afsnit i serien, snøft! Og helt enig mht de hvide kogte kartofler;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ÅÅÅÅh, det sidste afsnif er så sørgeligt:) Endnu en med de der der kogte kartofler. måske vi kan få den fra middigsbordet med tiden;)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...