16. januar 2015

Hvor blev ugen af???

Anden uge tilbage i hverdagen og ugen forsvandt.... Okay, den forsvandt ikke sådan rigtig for det kan den jo ikke?? Eller kan den?
Nej, ugen gik skræmmende hurtigt og nu er det fredag. Fredag elsker vi men fredage, hvor vi skal noget elsker vi ikke helt så meget (i hvert fald ikke forældrene) ungerne er glade uanset hvad. Nå, men der er noget klassearrangement i prinsessenpigens klasse i aften fra 17 til 20 (måske der ikke står slut kl 20 men det tror jeg vist de fleste af os, synes er et passende sluttidspunkt) det er noget med noget laven pizza sammen i hold og så spise dem. Ikke min ynglings beskæftigelse men nu handler det vist ikke om mig. Prinsessepigen glæder sig i hvert fald og det skal nok blive hyggeligt. Det er det altid! Men vi vil helst ikke for sent hjem for næste afsnit af Breaking Bad skal ses. Den serie er såååååå spændende der hvor vi er nået til. Hvis ikke du har set den så anbefaler jeg den lige igen, ik'! Den kan ses på Netflix.

Ups, det var da vist et lille sidespring. Resten af weekenden er med legeaftaler til begge unger lørdag, faren skal spille fodbold og jeg skal læse min bog færdig. Den skriver jeg om meget snart om for er færdig lige om lidt. Har læst den på under en måned..... Det tror jeg ikke er sket siden før børn. Tager mig normalt et par måneder eller mere, at læse en bog. Falder i søvn, ikke fordi bøgerne er dårlige men bare fordi jeg er træt, ik'! Meeeen altså bogen jeg læser lige nu er godt nok go' og sørgelig og så alligevel ikke sørgelig. Giver det mening?? Anmeldelsen af den kommer snart.

Mindstemanden har bedt om, at han på søndag må se trylletricks på YouTube. Han er bidt af at trylle og ikke for at prale (jo lidt) han er ret go' til det for en 7årige af være... Han skifter mellem hans kemisæt den ene uge og trylleriet den anden. I søndags efter lidt slappen af på den nye sofa, blev jeg udvalgt til hjælper med ulækkert-sår-på-hånden. Eeeek, det så ækelt ud. Hvad synes du??Prinsessen har fået cupcake bagebøger, kagestativ og diverse ting til at bage cupcakes med i julegave. Så mens jeg var udvalgt af mindstemanden til at hjælpe til med at lave ulækre ting, ja så bagte hun lækre kager.


6 kommentarer:

 1. Der er bare en periode, hvor man skal trækkes med til klasse-arrangementer og ovenikøbet se glad ud. Det går over igen, og så savner man dem lidt, for den der mulighed for god, uformel snak med de andre forældre forsvinder dermed også. Jeg foretrækker helt klart lækre kager frem for ulækre sår. Gys!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nyder egentlig også de der arrangementer når vi er der. Det er bare tanken om, at skulle ud en fredag aften:) Ja, jeg ville også hellere ha' bagt kage men det valg var ikke mit!

   Slet
 2. Mindes at vores klasse arrangementer altid lå i hverdagene. God weekend. Jeg læser i snit en bog om ugen, men har jo heller ingen hjemmeboende børn - så masser af tid. Mangler gode anbefalinger - så hører gerne om, hvad du har læst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores arrangementer ligger også nogen gange i hverdagene men faktisk når det nu skal være, så er det rart nok på we fredag. Blev færdig med bogen i går. Hold op den er go:)

   Slet
 3. Hvis jeg skal vælge mellen sår og cupcakes (hvilket jeg klart foretrækker, da jeg ikke ønsker begge dele og slet ikke samtidigt) vælger jeg til enhver tid ... cupcakes. Pga. udseendet. Har ikke lyst til at kigge på sår (generelt), synes cupcakes er fine (men spiser dem helst ikke). Besværlig? Mig? Nåmn. Håber i har nydt weekenden indtil nu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha, nej Liv du er da ikke besværlig :) rigtige sår er jeg så dårlig til men det her vaseline-kakaopulver sår kunne jeg lige klare. Håber jeres weekend har været go indtil videre.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...