24. januar 2015

Endelig....

Det var hvad ungerne råbte, da de så sneen i går morges. Jeg var også næsten begejstret.... Jeg er jo ikke stor fan af sne men når det kommer i weekenden er det okay. Så skal det selvfølgelig helst være væk mandag morgen ellers bliver det så bøvlet. Det har vi ikke brug for, vel?
Selvfølgelig glæder det mig, at mine børn kan opleve sneen, kælke og bygge snemænd og jeg foreviger også de fine snemænd. Så kan jeg glæde mig over billederne, når sneen er forsvundet på mandag, for det er den!
Har du nydt sneen i disse dage?

6 kommentarer:

 1. Arjmen, det her snaskede vejr er da endnu værre. Alt tøj er gennemblødt, mudret og kan næsten ikke nå at tørre... Jeg skal jo heller ikke ud på cyklen eller noget andet livsfarligt men hygger mig i stedet indendøre med at slibe hanebånd (WHO am I kiddin'? Det gjorde jeg i 1 time, nu står den på Netflix)...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi:) Ja, Netflix skal man holde sig til;) Vi elsker Netflix her i huset:)

   Slet
 2. Kælketur, sneboldekamp og trilning af snemænd. Sådan var lørdag formiddag hos os. Skarpt efterfulgt af en søndag med rundstykker, varm kakao og brætspil. En god weekend! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder som the best weekend ever :D yeah!

   Slet
 3. Godt med lidt sne til ungerne. Min ældste på 4 1/2 år snakker meget om sne, men hun kan vist ikke rigtig huske, at hun har trasket i det i Danmark og leget med sne. Men om halvandet år så flytter vi hjem, og så skal hun nok få fornøjelsen af det igen;-) Indtil da nyder vi lige nogle år uden flyverdragter og vinterstøvler:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville elsker inegen skitøj og vinterstøvler og alt det det bringer med sig af vådt, vådt vådt....:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...