12. januar 2015

Vores julegave.

Vi har fået en sofa i julegave. Vi har længe gerne ville ha'en ny men så har der jo været så meget andet...
Så vi tænkte, at vi da kunne ønske en i julegave. Både mandens forældre og oldefar synes det var et dejligt nemt ønske og pakkede en fin tegning ind af en sofa. Det var nemlig lidt nemmere at pakke ned i kufferten end en stor sofa, da vi skulle hjem fra England.
De sidste par uger har vi så hygget med at kigge på sofaer. Der er jo udsalg i øjeblikket så win win, ik'! Nå,  men vi har fundet en der kan være i stuen og vi alle faktisk kan sidde i. Yeah....  Vi elsker den og det er som om den altid har stået i stuen.

12 kommentarer:

 1. Hvor skønt, at finde et møbel, som bare lige præcis passer til det sted, hvor det skal være. Dobbelt skønt at få det forærende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ik' :) Ungerne sagde lige i morges, at de bare elsker den nye sofa. Det er dejligt vi alle fire er glade for den:)

   Slet
 2. Hvor er den fin! Sådan en har vi også haft, og jeg elskede den:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bare så glad for den:) Elsker at få nye ting der bare passer ind og ikke skal 'køres til':)

   Slet
 3. Næe hvor er den skøn. Og tænk at den passer lige til jer - og jeres stue. Smart! Sådan skal sofaer nemlig være.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ik':) Selvom ungerne har sat sig i siden som jo helt klart er min, så var det kun på billedet de fik lov. Fra nu af er den side min!

   Slet
  2. Naturligvis. Det kan ikke være anderledes! :)

   Slet
 4. Altid skønt med nye møbler, og når I oven i købet elsker den alle fire ... så kan I rigtig sidde der og give hinanden krammere alle sammen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt med en sofa med plads til os alle:)

   Slet
 5. Det er en rigtig fin måde at give store uhandige gaver på, også selvom de hverken skal sejle eller flyve over grænserne. Der er en model vi også bruger hos os.

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...