30. januar 2015

Weèeeeeeeekend!!!!!

Det er fredag - har du nok opdaget.  Vi skal bio senere i dag og glæder os. Lørdag skal vi slappe af for søndag er travl. Begge unger skal til fødselsdag hos en klassekammerat. Prinsessepigen skal i legeland, to i klassen holder fest sammen.  Mindstemanden skal i svømmehallen med efterfølgende leg i sportshal med hans klasse. Tiderne passer ikke helt sammen men vi har allieret os med et andet forældrepar der har børn i begge klasser. Vi deles om kørsel til og fra så det hele falder lige så  fint i hak.
Hjælper I også hinanden i klassen med kørsel ved fødselsdage og sådan?
Ungerne har jo så lavet fine kort og pakket små gaver med sjove ting og mønter ind. De elsker det begge to og bruger go' tid på det.
Laver dine børn selv kort til fødselsdage?

6 kommentarer:

 1. Det lyder til at blive en dejlig weekend:0) Vi bor på landet, så ved fødselsdage,fritids interesser eller legeaftaler er det nødvendigt at køre børnene.Derfor er det også skønt når vi ind imellem slipper, fordi vi laver samkørsel med andre forældre:0)
  Når børnene skal til fødselsdag, laver de altid kortene selv,det er nu sjovest:0)
  Rigtig god weekend til Jer:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så dejligt når man kan hjælpe hinanden med kørsel:) Tak og go' weekend til jer også:)

   Slet
 2. Samkørsel er også meget meget udbredt her - og al mulig anden hjælpen hinanden, med arrangerede legeaftaler når nogle ikke kan hente selv osv. Sådan skal det også helst være. God fornøjelse med filmen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, samkørsel rocks. Det gør filmen forøvrigt også. Virkelig sjov og underholdende for alle aldre. I hvert fald vores aldre 7 til 39 ;)

   Slet
 3. Hvor fint, meget bedre end Brugsens kedelige til-og-fra kort - jeg tegnede også aaaaltid selv.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og meget sjovere at lave:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...