13. juli 2014

Musik på vejen....

Vi lavede en spilleliste til vores ferie i går. Så vi kan lytte i bilen eller når vi hygger om aftenen. Faren og ungerne styrede det med hård hånd og de skiftedes til at vælge sange. Jeg blev også spurgt men de sange jeg kom med blev ikke godtaget??
Hvad jeg foreslog siden det ikke kom på listen?? Olli Murs med Dear Darlin, Train (feat. Ashley Monroe) med Bruises og Hedeaard med Happy Home. Altså, den fik så allernådigst lov til at komme på (kun fordi mindstemanden godt kan li' den og ham siger faren jo ikke nej til) og hvis du ikke har hørt den, kan du høre den nederst i indlægget.

Nå men, hvad kom så på listen?? Jo faren mente lidt Pearl Jam var nødvendigt, prinsessepigen bad om en sang fra Big Time Rush (et program hun ser) og så ville hun gerne have et par Wet Wet Wet sange på. Dem er jeg så rigtig enig i og det betaler sig, at give sin datter ens gamle cd-er....
Mindstemanden ville gerne have Backsteet Boys med I Want It That Way (der kan jeg også godt være enig - altså på den måde, at jeg kan holde sangen ud) og han kan sangen fra ende til anden.... Skal jeg være bekymret??

Der er også en masse andre sange på listen lige fra Maroon 5 til One Direction og en nogle stykker med James Blunt. Tror vist roligt vi kan kalde vores musiksmag noget af en blandet affære eller hvad??

Hvad er der på din feriesangliste??


2 kommentarer:

 1. Hold nu op hvor du lige blev kørt over dér! :-)
  Nåmn. Bare du ikke får ondt i ørerne af deres musiksmag, så går det jo nok.

  Pt. lytter vi (også) til Happy Home, Because I'm Happy, Reckoning Song, Blurred Lines, I'm Yours, Talk of the Town, Virtual Insanity, Get Lucky, We are family ... og mange flere ;-)

  Rigtig, rigtig god tur til jer. Glæder mig til at høre om jeres ferie efterfølgende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahh, the Happy song fik prinsessepigen vist puttet på men ja, jeg fik ikke et ben til jorden:/

   Tak:) Vi glæder os til lige om ikke så længe - nogle dage ca og så går det derud af:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...