8. juli 2014

Mad og gymnastik i haven.

Det her afslapning og langsomme ferieliv kan vi godt finde på, at blive meget vant til. Ungerne elsker det og spørger ikke efter aktiviteter. Der har kun lige sneget sig lidt skate park, fødselsdag hos en klassekammerat og en legeaftale ind. I skrivende stund sidder de begge stadig i nattøj og ser Mary Poppins mens de spiser frokost. Det er da livet, hva'?!

Nu var de jo også vældig aktive inden sengetid i går så lidt afslapning i dag er vel ikke helt forkert.... 

Vi spiste lækker Fish and Chips - eller bare fiskefileter med nye kartofler til, til aftensmad. Mindstemanden mener det er bedst med yoghurt først og så den varme mad....    

Uanset hvad, så gav det energi og den skulle jo bruges!

5 kommentarer:

 1. Ih, sikke et fint nummer at stå på hovedet med ryggen til hinanden! Det må kræve, at man liiige øver sig lidt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det havde de så ikke tålmodighed.... Så der var rigtig mange ommere;)

   Slet
 2. Pyha. Alt det ståen på hovedet EFTER maden?
  De er skøre dine 2 krudtugler :-) og hvor er det skønt med feriegear - og så så mange uger som i har. Det bliver en god sommer Mette ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Maden blev nede;) hi hi og ja, de er tossede de unger - kan da vist ikke være efter moren, vel:) Vi nyder, at vi kan holde 6 uger fri - det må være fordelen ved at være handikappet og kun arbejde lidt hjemmefra. Se det der sclerose får ikke lov at vinde, har jeg besluttet;)

   Slet
  2. Nej det er da også bare r** at lade sclerosen vinde. Hvad er der så tilbage? Næ du. Det er bare om at leve og nyde - som du gør.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...