11. juli 2014

Vores lille læsehest.

Jeg tror nok jeg har pralet med prinsessepigens læselyst før (hun har nu læst 12994 sider)
Jeg har vist også nævnt vores skønne bibliotek flere gange. Vi var på biblioteket i går og opdagede læseudfordringen. Den ville prinsessepigen gerne deltage i.
Eftersom hun jo alligevel læser en bog dagen også her i ferien, så mente hun det ville være nemt at anmelde 4 bøger inden d 22 august. Hun er også allerede godt på vej - hun lavede den første i morges.

Det varmer mit læsehjerte, at hun elsker at læse ligeså meget som sin mor.

6 kommentarer:

 1. Hvor er det altså fint :-) Det hele faktisk. At Prinsessepigen læser derud af med 180 km/timen. Og at hun synes, det er sjovt at være med bibliotekets læseudfordring. Men jo også at biblioteket tager den slags initiativer, der kan sætte gang i små læseheste (eller er det også for store?).

  PS: Fantastisk billede fra din Oslo-færge-tid. God tur :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er sååå glad for hun vil læse - håber også mindstemanden bliver bidt af det:) Jeg tror det er de fleste biblioteker i landet der laver denne her læseudfordring. Det er også for store børn. Der var to teenager nede og vælge deres gratis bog i går, da vi var der.

   Og tak:)

   Slet
 2. Læseri er skønt, da jeg var på hendes alder, ville jeg også hellere tegne og læse end at lege. Faktisk i en grad, så mine lærere ikke troede på, at jeg kunne læse de bøger jeg gjorde, før min mor bekræftede det. Og den dag i dag, er jeg stadig udpræget fan - bare at forsvinde ind i en bog, det er det bedste.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker også at læse og håber hun holder ved det:)

   Slet
 3. Dejligt, dejligt, dejligt - med dejligt på! :-)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...