4. juli 2014

Om at lave så lidt som muligt....

I går havde vi en dejlig trække-stikket-ud-igen-dag.  Vi fik vafler til morgenmad (og der var nogle tilbage til faren da han kom hjem)  Om de var hjemmelavet, spørger du?? Jo, altså jeg har købt dem, varmet dem helt selv og puttet sukker og syltetøj på. De smagte såååå godt. 
Så tegnede ungerne i laaaang tid, de ville kun ha' frugt og grønt til frokost (de havde bedt om burgere til aftensmad så de ville nok gerne være meget sultne, eller sådan noget...) og egentlig så jeg ikke meget til dem. Det er som om, at feriestart har gjort dem til hinandens bedste venner.  Det har jeg nok ødelagt nu det er sagt højt.... 
De har nu altid været ok til at lege sammen men også rigtig gode til at skændes. Hele denne her uge har de nu bare leget og hygget sig. Hver aften har de begge spurgt om vi skulle noget i morgen og når svaret har været nej, har de jublet.  De har ikke villet ha' legeaftaler og har helst bare villet være herhjemme.
Jeg er nu sikker på det nok skal ændre sig.
I morgen  skal vi faktisk noget. Skatepark til mindstemanden og fødseldagsfest hos en klassekammerat til prinsessepigen.

6 kommentarer:

 1. Jamen hvor er det da bare skønt, at du ikke behøver at vride hjernen af led for at underholde dine poder. NYD DET, så længe det varer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg nyder det for ved godt det nok ikke varer ved;)

   Slet
 2. Selvfølgelig varer det ved! ♡
  Lidt optimisme er påkrævet her, Mette! Altså!
  Det lyder som nogle skønne feriedage hos jer. Herligt med mix af skal-ingenting-dage, skal-lidt-dage og skal-noget-helt-vildt-fedt-dage. Fortsat god nydelse til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Liv:) også go' ferie til jer.

   Slet
 3. Svar
  1. Ja, det er dejligt at slappe af:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...