10. juli 2014

Lidt nostalgi.....

For rigtig mange år siden arbejdede jeg på Oslobåden, den der hed Crown of Scandinavia. Jeg var der 11 måneder og elskede det. Lige siden jeg mødte manden min, har han måtte høre på historier fra mit liv som sømand.
Nej nej, selvfølgelig ikke hverdag men engang imellem. For det var altså en sjov tid, som da vi sejlede ind i molen i Helsingborg eller da vi var lock out og ikke måtte forlade skibet. Jeg arbejdede med nogle skønne mennesker. Nogen ser jeg stadig og deres mænd må så lægge ører til vores historier når vi ses, eller tage ungerne med på legepladsen....
I de 12 år manden og jeg har hængt sammen, har vi aldrig fået taget os sammen til en tur med Crown. Nu er ungerne blevet så gamle, at de med glæde ser ryggen af os og hygger med momse eller moster og onkel (og vi føler os en lille smule voksne og prøver så at gøre voksenting engang imellem)

Så vi skal på Cruise til Oslo med Crown, altså nu hedder den Crown Seaways og er vist blevet lavet mere lækker siden jeg arbejdede der, men det er stadig Crown. Jeg er en lille smule nervøs for jeg er jo synligt handikappet. Vil det gå? Vil der være nogle der, som jeg engang arbejdede med?

Men jeg glæder mig også rigtig meget, for indsejlingen gennem Oslo fjorden har jeg fortalt min mand om såååååååå mange gange. Den er så smuk og man bliver aldrig træt af at se den. Jeg glæder mig til han skal se den.

Nu krydser vi fingre for det ikke blive blæsevejr....

Fandt det her og der må gerne smiles, grines, tænkes sit....;) Året er 1997

6 kommentarer:

 1. Sjovt, jeg skal også snart til Oslo, med færge. Har dog ingen ide om hvilken da jeg bare hopper i mine forældres bil og forventer at blive transporteret hele vejen af dem ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nyd det:) Sikke dejligt nemt med bare at blive transpoteret:) Ha' en dejlig tur.

   Slet
  2. Jeg glæder mig også meget, og ja det er dejligt og nemt at have forældre som gerne vil have en selv og ens datter med på ferie.

   Slet
  3. Det lyder som en dejlig familieferie I skal på:)

   Slet
 2. Åh hvor godt Mette. Jeg er flad af grin over dit foto - ikke af dig, men hold nu op et rod i bor i. Naturligvis. Sådan var det jo dengang (fordi vi roder aldrig nogensinde mere her *fløjt-fløjt*). Men hvor er det typisk for den der frisk-unge-alder uden forpligtelser og andet vedhæng. Nogle gange synes det som meget meget længe siden.

  God tur. Er sikker på at det bliver en fornøjelse. Og prøv lige at høre her: du er som du er. Dejlig med stok og smil og det hele. Det er der ikke en eneste der vil løfte et øjenbryn over. Det blever skønt for jer! Og det bliver IKKE blæsevejr. Siger det bare! ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha, ja rodet.... Uh, der blev kun ryddet op den dag man gik på fri! Nej, vi roder heller aldrig herhjemme mere... Slet ikke! :) Vi glæder os og tak fordi du lige sørger for, at det ikke blæser. You're the best;)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...