2. juli 2014

Sikke en go ide....

Med det der online blogtræf som Cupcake by me holdte i går på hendes blog. Jeg fandt en masse nye blogs som jeg skal til at følge med i. Det glæder jeg mig rigtig til og de er lagt på min blogroll på bloggen her. 
Jeg havde også besøg af mange som lagde søde kommentarer. Hvis jeg teknisk magter opgaven, kunne jeg godt finde på at holde et online blogtræf på et tidspunkt. Men jeg lover ikke lige noget....

Hvis du vil være sikker på opdates herfra, kan du følge med på Facebook eller Bloglovin.

Vi har haft endnu en dejlig dag i dag. Altså ungerne har været med mormor i Zoo, en lille rigtig hyggelig en i Skærup. Der er så hyggeligt og ungerne elsker det. Jeg har været hjemme og nåede hele 9 blogindlæg til MS Bloggen inden sommerdeadline (i dag) det er jeg da sådan lidt meget tilfreds med!

I morgen er det trække-stikket-ud-igen-dag. Mindstemanden og prinsessepigen spurgte om vi skulle noget. Da svaret var nej, lød der jubelråb fra begge.... Så ingen planer, mad når det passer os, muligvis nattøj hele dagen og nok vafler med syltetøj og sukker til morgenmad. Det er jo sommerferie, ik'?? Faren skal arbejde men vi kan da gemme en vaffel eller to til ham, til han kommer hjem.

6 kommentarer:

 1. Det var nemlig et rigtig godt "arrangement" i går!

  Jeg kan godt forstå, at ungerne elsker en "træk stikket ud dag" - der er ikke noget så herligt som dage, hvor man ikke skal noget som helst. Hav en dejlig dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita. Også en dejlig dag til dig:)

   Slet
 2. Jeg fandt også nogle nye blogs i går, så min læse liste blev også udvidet :-)
  Ønsker jer en hyggelig træk stikket ud dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha'! Også go' dag til dig:)

   Slet
 3. Hahaha. Jeg tror far skal føle sig heldig hvis der overhovedet er nogle vafler tilbage til ham ;o)
  - sikke du fik fra hånden i går. Det må føles dejligt og fortjent med en træk-stikket-ud-dag. Hyg jer.
  Kh. Liv

  ps. jeg har endnu ikke været hele vejen rundt til blogtræffet og tænker at det er heldigt vi ikke skulle mødes IRL - for så ville det være lidt kikset at være 3-4 dage om at gå rundt og hilse på ... !

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha.... Jeg har heller ikke fået læst alle blogs endnu. De der vafler, jamen vi prøver at gemme nogle men vi lover ikke noget.....

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...