16. juli 2014

En tidlig fødselsdagfejring.

Prinsessepigen bliver jo 9 år lige om lidt så hun skal fejres. Vi har ikke mulighed for, at fejre det med familien på dagen, så i dag kommer de til tidlig fø'sdagsfejring. Der er cupcakes, nogle andre kager som faren står for og så softice.... Hjemmelavet softice for det er nemt - tøm kartonen i en skål, pisk nogle minutter og frys. Jeg glæder mig så meget til det der hjemmelavede softice og til prinsessepigen er hjemme igen. Hele 3 dage har hun været på ferie hos mormor - det er lang tid , synes moren. Men hun har hygget sig, er jeg sikker på. Nu er der ikke længe til gæsterne og prinsessepigen kommer. Softice er i fryseren, faren er på vej hjem fra arbejde så han kan ligge sidste hånd på hans kager (jeg skal nok tage et billede senere) og bordet er dækket næsten helt. Så jeg må hellere smutte.

2 kommentarer:

 1. Uh sikke en masse skønne forberedelser - og hyggeligt fødselsdagsbord. Er sikker på at i fik hende fejret med manér. For-tidligt-tillykke med hende! :-)

  ps. skønt bord nedenunder dér - også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak tak, Liv:) Ja, vi er rigtig glade for vores spisebord som en dejlig familie i England forærede os for snart 8år siden:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...