31. marts 2017

Sommerferie på vores måde

Brighton 2013. Vi havde nogle fantastiske dage der og vi havde det dejligste vejr. Prinsessepigen er næsten 8 år på billedet.

I går eftermiddags blev dette års sommerferie bestilt/ordnet/booket, hvad det nu skal kaldes. Vi holder jo aldrig en traditionel sommerferie, da vi har familie der skal besøges. Så vi er altid i England. I år drøner vi afsted med det samme ungernes skoleferie starter (eller næsten) for farfar bliver 70 år. Det vil vi gerne nå over til. Vi bliver så hos farfar og farmor i et stykke tid. Hygger os med familien, besøger venner, tager til London, shopper og nyder lille kusinen der når at blive 1 år i maj. Så hun er pludselig stor. Når vi forlader England og bevæger os hjemad igen, stopper vi nogle steder i Tyskland. Holder lidt ferie bare os 4 inden vi ender i DK igen. Resten af vores familieferie foregår stille og roligt med spontane turer og lign. herhjemme.
Når manden igen er på job hygger ungerne og jeg os, med hvad vi lige finder på. Vi kommer helt ned i gear. Ungerne elsker det!
The tween kan godt spørge, hvornår vi skal prøve på 'rigtig' ferie men hun er nu godt tilfreds med det vi gør. Kan godt forstå hun spørger, når veninderne rejser på 'rigtige' ferier men hun er nu egentlig helt med på det for os, ville betyde vi ikke så familien. Det vil hun alligevel ikke undvære. Og ferie kommer vi jo også på, måske bare ikke som alle andre. Vi plejer nu alle fire, at nyde det vi finder på og hygger os med sammen at planlægge. I år skal vi faktisk på en lille kort 'rigtig' efterårsferie. Men mere om det en anden gang nærmere tiden.

God fredag og god weekend. 

18 kommentarer:

 1. Uh, det lyder da dejligt :-) Og mon ikke den unge dame om ganske få år vil synes, det er totalt sejt med familie i England, som hun måske kan få lov at besøge helt selv??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det tænker jeg hun vil:) Håbe Gemalen er ved at være på toppen igen.

   Slet
 2. Åh det er også lidt svært. når de kommer i den alder, hvor de sammenligner med alle andre. Vi har altid taget i sommerhus og det var også lidt svært for min ældste, at vi ikke skulle til udlandet. så de sidste to år har vi været ude og rejse. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de vil jo gerne det hele men skal jo lærer det ikke altid er muligt:)

   Slet
 3. Mine sammenligner også helt vildt, og der er altid nogen, som er tre uger på Bali og fjorten dage i N.Y. Og vi rejser....ikke så mange steder hen. Dejligt med sommerferieplaner; jeg har også været i Brighton en gang for mange, mange år siden, på sprogskole. Faktisk var Mand på sprogskole i Brighton på præcist samme tidspunkt, det er lidt sjovt at finde ud af den slags - bagefter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor romantisk I begge var på sprogskole i Brighton på samme tid (uden at mødes) og nu er gift:) Elsker historier som jeres.

   Slet
 4. Dejlige sommerferieoplevelser i har :) Vores sammenligner også. De vil så gerne flyve. Og vi vil så gerne lade være med at flyve steder hen... så i år tager vi til Sverige i sommerhus i bil.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh vi er heller ikke fan af at flyve men er lidt tvunget sommetider, når vi lige skal til bryllup i England en weekend. Lyder skønt med sommerhus i Sverige til sommer.

   Slet
 5. Det er vist det evige dilemma, som Charlotte også har, når man har bragt to nationer sammen. På den ene side vil hun gerne til DK med mand og børn, og på den anden side vil hun gerne holde ferie bare de fire sammen - især fordi Tim har sådan et krævende arbejde, at han virkelig trænger til at koble af.
  Efter sommerferien starter begge børn på privatskole, hvilket giver dem meget længere ferier, så der vil de kunne nå både at holde ferie alene og tage til DK. Det sidste uden Tim, måske, men det går jo nok :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, I kender alt til det:) sikke dejligt børnene får længere ferier nu:) skal I til England til sommer? Vi kører jo faktisk allerede på lørdag på Påskeferie til England. Tager Nat færgen fra Hook of Holland:)

   Slet
  2. På din anbefaling prøver vi den færge, næste gang vi tager afsted, og det gør vi sidst i maj. Først til Irland og så et besøg hos familien.
   God tur til jer :-)

   Slet
  3. Håber I får en dejlig tur der i maj:)

   Slet
 6. Skønt at sommerferien er på plads, og det lyder nu som en enormt hyggelig tradition. Mine børn har lidt på samme måde med vores ture til Stockholm - de tæller ligsom ikke (personligt har jeg lidt på samme måde).Jeg vil vildt gerne til England, udover en tur til Rotherham og London da jeg var 15, kender jeg intet til England. Kan så godt lide den engelske kultur - og menneskerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, Malin glemmer helt du også har familie derhjemme i Sverige som skal besøges:) jeg elsker London og elskede at bo der:)

   Slet
 7. Hvor bliver det dejligt med sommerferien på plads, altså booket og plottet i kalenderen.
  Jeg kan godt forstå børnene, deres venner har jo deres familie her i DK, måske som du, mormor lige i nærheden. Altså lidt familie hvor det er muligt bare lige komme forbi og sige hej, lidt familie hvor det måske kræver et bid brød, grundet lidt længere afstand, men til England, det kan jo ikke gøres med en kop kaffe/te og så hjem igen, det er ferie.
  Mine børn har jeg kun haft med på en charterferie, ellers har det været som voksen hvor vi hver især selv betalte, ellers har det været ved familien i Cph., sommerhus i dk, campinghytte i dk, telt i dk. Festival i dk.
  Glæder mig allerede til at hører om ferien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt alt er booket, betalt og printet ud. Jeg kan godt li'at være lidt på forkant med lige ferie:)

   Slet
 8. Dejligt at I nu er klar og blot kan glæde jer. Det bliver en skøn sommer - har jeg besluttet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør det helt sikkert:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...