22. marts 2017

De er i finalen og redder forhåbentlig nogle køer

Billedet er fra deres lille stand til semifinalen i går i Bjerringbro. Juryen kom forbi flere gange samt en masse andre der ville høre mere om deres mælkeplast. De var også de yngste der gik videre til finalen. De er 11 år.

Midt på eftermiddagen igår blev vinderne udnævnt og fik af vide de skulle videre til finalen i København - i 3 dage.....
Uh, de var stolte og er helt op at køre over det. Også over de skal 3 dage til København, overnatte og kan vinde det hele, måske! Det er penge de vinder, hvis de er så heldige. Det er vist lige efter påske finalen er, så pigerne er allerede nu igang med at planlægge, hvornår de skal ses og lave præsentionen endnu bedre. Vi er altså også ret så stolte af dem.

Det er mælkeplast de har lavet. Det kan bruges i stedet for dåser og skader hverken dyr eller miljø. Altså når nu alle dem, der ikke tager dåserne med sig og derfor smider dem i naturen, ikke kan holde op åbenbart. Jamen, hvis nu dåserne var lavet af mælkeplast, ville det være løst. Det er alt vi er informeret om projektet. Der er muligvis mere til det men lige pt. er det alt den info the tween har givet os.
Vi er så glade for hun får den her oplevelse, at skolen er med til sådanne ting og hendes Natur/Teknik lærer tilmeldte dem. Han er stolt af dem og vi er stolte af dem alle.

21 kommentarer:

 1. Wow manner, de er seje forskerspirer jeres piger! Kæmpe tillykke og lykke til i Kbh :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak - de er seje, de tøser:)

   Slet
 2. Sejt! Glæder mig til snart at læse om dem i de landsdækkende medier :-) Hvornår skal de til Kbh?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha landsdækkende medier, du er sjov frue:) eller måske det Who knows;o) de skal til kbh efter påske, tror der stod 23,24 og april:) the tween var pænt nervøs for det var i påsken mens vi i England:)

   Slet
  2. -25 april. Kan lige se den ikke stod der...

   Slet
 3. Wow! Jeg er også stolt af din Tween og klassekammeraterne! Det er da bare vildt godt :-) Uh hvor bliver det spændende med finalen i Kbh. Men nu skal vi lave have Påskeferie først.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Og ja Påskeferie først ;o)

   Slet
 4. Tillykke. Det er så sejt. Håber de får en fed tur til Kbh. Kh Birgitte

  SvarSlet
 5. De er da for seje, held og lykke i finalen.
  kh Rikke

  SvarSlet
 6. Hvor sejt, jeg hepper!

  - A

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare godt gået! Foreløbig stort tillykke, og så krydser vi ellers fingre for efter påske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen:) Ja, vi krydser alt vi har:)

   Slet
 8. Hvor er det fantastisk. Stort tillykke til dem, og til dig, den stolte moder.
  At vi kan komme de dåser til livs vil være skønt, de skæmmer virkelig naturen. folks ligegyldighed med bare at smide/tabe alt lige hvor de er,gør mig gal, selv det berømte stykke tyggegummi, kan få mig i det "røde felt".
  Ønsker pigerne god arbejdslyst med finjusteringen af fremlæggelse etc. Håber de forstår en finaleplads er meget stort, er sikker på de kommer op imod et stærkt felt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak:) måske deres næste projekt skal være om tyggegummi. Synes ligesom, at det er så træls:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...