10. marts 2017

Foredrag eller fortælling

Det er fredag (det har du nok opdaget) og der loves mildt og solrigt vejr. What's not to like....

Jeg skal holde patient foredrag for en masse neurologer om lidt i Odense. Det gør jeg hvert år. Det er neurologer der skal være sclerose neurologer så de vil gerne møde en patient. Nu er jeg både synlig handikappet med snart 10 år sammen med sclerosen, så jeg kan nok bidrage med lidt. Det plejer jeg at kunne i hvert fald. Primært skal jeg fortælle om, hvornår og hvordan jeg fik det. Det plejer at gi' nogle af dem tårer i øjnene. Og det er da også lidt sørgeligt når jeg fortæller, hvordan jeg blev lammet fra halsen og ned, havde en 3 uger gammel baby og en pige på 2 år. Baby mindstemanden ikke måtte indlægges med mig og den dengang 2 årige prinsessepige levede af is, fiskefingre og yoghurt, elskede de lange gange på hospitalet, hvor der kunne løbes ekstra stærkt og man kunne blive pænt våd af at drikke vand fra de der vand-fontæner-tingester. Jeg kan godt høre, når jeg fortæller andre om det at det lyder sindsygt og frygteligt. Jamen, det var da voldsomt og hårdt men nu er det 10 år siden og  livet er godt. Ungerne er 'normale' glade, dygtige, seje og sjove. Manden min er stadig helt fantastisk og jeg er bare mig.

10 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på, at det bliver en succes :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte :) Det gik godt og der var nogle gode spørgsmål :)

   Slet
 2. Det bliver godt :) held og lykke ihvertfald - kh. S:

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) og det gik rigtig godt:)

   Slet
 3. Gys, der er altså lige nogle detaljer, jeg ikke havde styr på. Det virker da helt absurd - på den forfærdelige måde - at mindstemanden ikke måtte blive indlagt sammen med dig :-( Hvor er det godt, at du/I alligevel trives så godt og får det bedst mulige ud af alting. Det er virkelig al ære værd :-)

  Gik foredraget godt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, når vi tænker tilbage var det hele ret så frygteligt. Nyfødte babyer må ikke være på stuerne på neurologiske afdelinger pga af infections faren. Så manden kom med ham 6 timer om dagen og så sad vi i opholdsstuen.
   Tak kære frue og det gik rigtig godt i dag og der var gode spørgsmål :)

   Slet
 4. Det er en barsk fortælling. Det stikker i mit moderlige hjerte. Skønt både din mand og børn har stået ved din side og kæmpet sammen med dig, og det på hver deres måde. Det har givet dig kampgejst.
  Det gik vel godt i går, og reaktionerne var vel som forventet.
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, tak det gik rigtig godt i går:) De stillede gode spørgsmål og var rigtig søde allesammen:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...