27. marts 2017

En lille video fra lørdagens gymnastikopvisning. Det er the tween bagerst. 

Så er årets sidste gymnastikopvisning overstået. Lørdag aften var det the tween og den lille video er beviset. Vi har jo ikke set meget til hende i weekenden. Fredag eftermiddag tog hun med 3 andre veninder hjem til en fjerde veninde. De skulle overnatte allesammen. Lørdag var hun lige hjemme nogle timer inden opvisningen. Bagefter tog hun med en veninde hjem og blev til søndag.
I dag tager hendes 2 med-forskere med hjem efter skole så de kan arbejde med deres projekt.

Mindstemanden har nydt godt af hans mor og far hele weekenden, og jeg tror han til sidst var ret klar til at slippe af med os.
Han havde også sidste opvisning i lørdags.
(moren havde ikke lige læst/opdaget/fået købt du fylder selv på, nogle sorte shorts til mindstemanden. Så han var den eneste i sorte joggingbukser.... Altså egoistisk set, var det et godt træk. Manden og jeg var ikke i tvivl hvem der var mindstemanden)

12 kommentarer:

 1. Hehe... Og vi har tilbragt weekenden i diverse håndboldhaller - det er da godt, at de kan beskæftige deres forældre, de unger! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi ja det er det ellers kom vi vel aldrig ud;o) :o) En håndboldhal er nu et rart sted. Jeg har som barn/ung brugt mange timer i håndboldhaller.

   Slet
 2. Dejlige billeder/film :) De er virkelig gode dine poder! Vores lørdag gik med svømning - søndagen brugte vi i haven. Skønt med skønt på :) Ha en skøn mandag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:o) Lyder dejligt med både svømning og have-tid:o)

   Slet
 3. I keder jer da i hvert fald ikke! Det lader dog til, at I ikke har noget imod at drage fra det ene til det andet, men det er nok også lidt sjovere, når de viser sig at være så gode til det de vælger at gøre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Næ, det er så hyggeligt:o) Lige om lidt er de store og flyver fra reden. Og tak, ja de er ret seje hvis jeg selv skal sige det.

   Slet
 4. Hold op de er gode og aktive dine unger 😊 Det er sejt. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte:) nu er fodboldsæsonen i gang for mindstemanden i stedet for gymnastikken. The tween har sang og drama. Uh... Blev lige lidt forpustet af at fortælle alt det;) bare det kun er mig der bliver det, og ikke ungerne:D Går det godt med dit studie?? :)

   Slet
 5. Smart træk med de der bukser! :-)

  SvarSlet
 6. Marts er der gymnastikopvisninger overalt i DK. Lørdag og søndag, når man ikke den ene weekend så er det muligt den efterfølgende. Når det så er en i familien der deltager når man dem alle ;-)
  Jeg husker det med at holde børnene klædt korrekt. Fodboldklubben havde råd til beklædning, vi skulle dog vaske, hvorimod svømmeklubben ikke havde noget, da skulle vi købe, det kiksede også for mig nogle gange, heldigvis var jeg som oftest med som official, så hun blev redet på stregen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis var mindstemanden så så synlig, så vi rigtig kunne se under hele opvisningen;)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...