12. marts 2017

Tænk til venstre, tænk til højre

The tween er med i de unge forskere og jeg synes egentlig teksten her passede til det.

Da the tween startede i 5 klasse her efter sommerferien, fik de en helt ny Natur og Teknik lærer. Helt ny som i helt ny-uddannet. Åh, sådan en lærer er skøn for han har gejst, visioner og mere. Så da the tween fortalte de i små hold i klassen, lavede et projekt til De unge Forskere, var både hun og os begejstrede. Hun har løbende holdt os underettet om det men det er ikke de store detaljer der er blevet delt. Vi har dog fået af vide, at det er noget med køer og dåser.
I fredags var det så en meget begejstret pige der kom hjem fra skole. Hendes hold var valgt til semifinalen i Bjerrringbro om nogle uger. Valgt af en jury - ikke deres lærer! Så hun var stolt. Det var vi forældre nu også. Med sang, musik, drama som the tweens hovedinteresser, var det ikke lige forsker vi havde set komme.

Nu krydser vi så bare fingre for, at de får præsenteret deres projekt godt der den dag. Nå, men ellers ikke noget nyt herfra. Vi nyder weekenden og solen. Den har nemlig været her både i går og i dag.

20 kommentarer:

 1. Hvor flot! Og entusiastiske lærere er guld værd! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Og ja, det er de nemlig :)

   Slet
 2. Åhja, jeg tænkte præcis det samme som Maude!

  SvarSlet
 3. Så flot! En god lærere er guld værd og det er tit og ofte de nyuddannede der har den brændende energi, du nævner. Der er også nogen af dem der har været lærere i lang tid, der virkelig egner sig til faget og kan holde energien år efter år (kender et par stykker) men det er også meget tydeligt, når de har været lærere for længe. Jeg har selv et par eksempler fra drengenes skole, hvor man ikke kan lade være at tænke for sig selv til skolehjem samtalerne om ikke snart de skal på pension.

  SvarSlet
  Svar
  1. The tweens klasselærer har 20 år som lærer men hun er også fantastisk:) så ja, om de er nye eller gamle så er det, om de brænder for faget:)

   Slet
 4. Hvor lyder det spændende. Jeg bliver helt elektrisk nysgerrig, jeg som tidligere laborant, og det endda på gymnasiet, hvor jeg suplerede i undervisningen i laboratoriet i henholdsvis biologi og kemi, jeg er ellevild med de små forskerspirer, har fulgt et par stykker helt til tops.
  Jeg ved der ikke må slippe meget ud, det kan jo aflures og andre ville kunne tage æren.
  Knlk og bræk til den lille forsker i jeres hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) Vi ved ikke meget om deres projekt , kun det er noget med køer og dåser eller en løsning på det:)

   Slet
 5. Hvor fedt - det kan være både godt og skidt med en hel 'grøn' lærer ;-) denne lyder som helt fantastisk. kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. det har du helt ret i, Birgitte:)

   Slet
 6. Åh, hvor er det sejt - og super skønt med en god ny, visionær lærer (det er dem jeg er mest til, må jeg sige - de visionæer, dem med ideer, og gejst) Lykke til i Bjerringbo til Tweenen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tak:o) de unge mennesker glæder sig:)

   Slet
 7. Køer og dåser?!? Umiddelbart lyder det ikke som en god kombination. Det bliver spændende (forhåbentlig) at læse, hvad det går ud på, når ungerne går videre. Hvor er det sejt med sådanne projekter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej og det er jo så det at finde et alternativ til dåser projektet vist går ud på, tror jeg. Pigerne har i hvert fald set nogle grimme videoer af køer der bløder pga dåser. Så meget har de fortalt. Ja, det er så fint med de her projekter.

   Slet
 8. Det er alltid gøy når barna gjør det bra og får til det de jobber med, og foreldrene har lov å være stolte. Hilsen Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ingrid:) ja, vi er stolte og the tween glæder sig bare så meget:)

   Slet
 9. Flot og rigtig spændende for dem :)

  SvarSlet
 10. Glæder mig til at høre fortsættelsen om oplevelsen i Bjerringbro. Det er flot at de er blevet udtaget!

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...