16. oktober 2016

Hun sagde ingenting men det er altså IKKE et ja!

Det er chokerende, at det sker. De bliver hængt ud. Det her er i Amerika men måske det kan ske her? Vi har en datter.... Det er skræmmende.

Som jeg skrev i et tidligere indlæg på bloggen, så ser manden og jeg dokumentar programmer på Netflix. Det her så vi for ikke lang tid siden. Har bare skulle falde lidt ned, inden jeg følte jeg kunne skrive om det. Det er ikke en nyhed, det foregår og har foregået længe. I et kæmpestort land som vi tit kigger mod her i Europa. Et land som på nogle punkter er sååååå moderne og på andre enormt gammeldags. Landet hvor mænd har magt, meget magt og the all american hero, er drengen der spiller på fodboldholdet. Det må jo for en hver pris ikke ødelægges, så mon ikke pigen selv var skyld i det?

Dokumentaren gjorde manden og jeg ret rasende. Jo, pigerne var fulde og var selv taget med til festen. Men det er da ikke ensbetydende med, at drenge bare kan tage-for-sig-af-retterne so to speak! Uanset om pigerne måske har flirtet så er det altså ikke et ja til sex.
Det er nogle rystende historier, hvor især en politichef ændre drastisk mening undervejs. Han mener pludselig det er pigens egen skyld.... Han har selv 2 døtre så man skulle tro han ville tænke anderledes. Den ene dreng indrømmede endda voldtægten.

Det er en rystende dokumentar men helt sikkert værd at se.

4 kommentarer:

 1. Puha ja, det er virkelig skræmmende og sindsoprivende, at det kan ske. Kan godt forstå du har været helt oppe at ringe efter at have set programmet. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Man bliver harm og vred over, at det sker. Stadig sker! Nyd jeres efterårsferie:) lyder til I er godt i gang allerede med togtur og biftur:)

   Slet
 2. Pyha, det røde felt er ramt endnu en gang, præcis som da du omtalte denne dokumentar tidligere.
  Uanset hvordan pigerne klæder sig, flirter, kysser, drikker alkohol eller bare deltager i en fest, betyder ikke ja til sex. Mindes selv snakken blandt veninderne fra dengang for godt 40 år siden, hvor vi talte om at kæleri heller ikke var et ja til sex. Jeg var ung i 70´erne.
  PS: en sidebemærkning - er selv blevet voldtaget som 12 årig, uden jeg selv var klar over det, da der var fyldt alkohol på mig, og ja, så vil de sige jeg kunne jo bare have sagt nej tak til den alkohol, jamen jeg var jo kun 12 år, og var sammen med de store på 15 år op til 20 år. Det var jo dem der skulle sørge for jeg ikke fik alkohol. Derfor rammer jeg det røde felt meget hurtigt når vi taler om seksuelle overgreb.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, Karin hvor er jeg ked af at høre det er sket for dig. Det er ALDRIG okay og de store skulle have passet på dig. Tak fordi du er åben og deler. Mange tanker fra mig til dig.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...