14. oktober 2016

Og de løb.....

Run baby run.....

I dag sendte jeg to sportsklædte unger i skole. Skolernes motionsløb er jo i dag. De glædede sig!?? Om jeg forstår det? Da jeg gik i skole var det ikke noget nogen af os så frem til, den her dag. Den løberute vi blev sendt ud på, gik det mest af alt ud på at finde smutveje/gemmesteder. Vi blev altid opdaget.
Mine unger gemmer sig ikke, de løber. Sidste år 10 og 11 kilometer. Jamen, jeg har ALDRIG løbet så langt. Jo, måske på en håndboldbane alt i alt eller fodboldbane men ikke bare lige ud ad landevejen. Kl. 11.40 henter jeg mindstemanden (prinsessepigen skal med sin veninde hjem og overnatte) så kører vi på biblioteket og i Føtex efter pick og mix. Også måske noget andet lækkert ovenpå sådan en aktiv dag - for ungerne! Og nu er det ferie!

Go' weekend alle mand!

14 kommentarer:

 1. Også første rigtig motionsløb for Lilith, som hun selvfølgelig var spændt på. I børnehaven er der også arrangeret et lille løb for de største og det skulle Lea med til, mens Noah og jeg har hjemmetjansen da han har ondt i øret. Glæder mig til at høre om ungernes oplevelser når jeg henter dem og SÅ holder vi også ferie. Jubiiiiii

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber Noahs øre er bedre. Rigtig go' ferie:)

   Slet
 2. ha en skøn skøn ferie :) Storemusen har sit første motionsløb i dag, så jeg er spændt på hvad hun sys når jeg henter hende her senere i eftermiddag! Kh. S

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber din storemus havde et godt motionsløb:)

   Slet
 3. Ruuuuun, Forest!!! Mine spurter også afsted, og brokker sig HVERT år over, at de kun må løbe ti kilometer...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha yeah run.... Hvad er det med vores unger og det der løberi:o)

   Slet
 4. Dejligt, dine unger synes, det er sjovt :-) Jeg ville nok også have sponset afsted, hvis det var opfundet, da jeg gik i skole. Donnaen har kun været med til ganske få løb. Hun har været syg, skadet, ude at rejse og hvad ved jeg. Måske har hun været med 3 gange i hele sin grundskoletid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er heldig hende Donnaen, at hun er sluppet for at løbe:) det ville jeg gerne have prøvet.

   Slet
 5. Skolernes motionsdag er en god opfindelse - har aldrig selv oplevet det, gik ud af folkeskolen i 1976, så det var først 6 år senere dagen fik sin faste plads.
  Alle mine børn har holdt af dagen på hver deres måde, både de to store bonusbørn/piger og mine 2 små. Sønnike elskede at udfordre sig selv med distancen, hvor yngste håbede på en triathlon eller en duathlon(efter eget valg - løb og svømning).
  God weekend og efterårsferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt de unge gerne vil løbe og være aktive:)

   Slet
 6. God weekend og ferie. Min ældste cyklede 30 km og løb 2 + 4 km. Ja han har det ikke fra mig. Hahahaha. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor sejt:) også go weekend til dig:o)

   Slet
 7. Fedt at de er så begejstrede for det! :-)
  Herhjemme er der ikke den samme begejstring; hverken hos den ansvarlige- eller den uansvarlige voksne, banditterne, Møghunden eller sågar uldtotten. Det betyder ikke at vi er modstandere af motion. Slet ikke. Og heller ikke modstandere af motionsdagen. Slet ikke. Går bare ikke sådan op i det. Banditterne havde en hjemmedag (aftalt med lærerne) sammen med deres far, som jo så er kommet hjem fra arbejdsrelateret rejse nr. 2 på 2 uger ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender der ingen der går op i motionsdagen. Jeg er dog imponeret over, de fleste unger løber uden at brokke sigo)det har de helt sikkert ikke fra mig. Go weekend liv:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...