19. oktober 2016

WOW det er mange computere

Vores egen lille Pikachu!

I lørdags var manden og mindstemanden over og se 5000 børn, unge, halvvoksne mest drenge men også piger, spille computere i nogle kæmpe haller. Der var professionelle Youtube-re der også og der kunne prøves og købes ting. Mindstemanden fandt med det samme denne her kasket!
Prinsessepigen, hendes veninde og jeg valgte at shoppe i gågaden imens. Pigerne var ikke så interesseret i de der computerspillere og sådan. Næ, de ville hellere i H&M, Normal og Tiger.
Mindstemanden synes det var ret spændende men efter et par timer havde han dog fået nok. Så vi hentede ham og manden, der kunne fortælle de havde prøvet sådan nogle virtual reality briller. Manden måtte tage dem af ret hurtigt, da det var noget af en rutchebanetur han var på inde i de der briller.
Lidt bedre gik det for mindstemanden.

Nå, men resten af lørdagen slappede vi af og søndag ligeså. Mandag var første feriedag og vi tog i biffen. Vi så Storkene som vi varmt kan anbefale. Det er en sød, sjov og rørende (synes moren) film. Mindstemanden giver den 9,5 ud af 10 og prinsessepigen gav den 7. Jeg gav den 9 ud af 10. Vil varmt anbefale den.

13 kommentarer:

 1. Fed kasket; den havde jeg uden tvivl også købt! 'Storkene' lyder god! Mand og Mindste Pode skal se 'Trolls' idag mens en anden én skal arbejde....

  SvarSlet
  Svar
  1. @ skøreliv.dk
   Ikke en fair fordeling. Det kunne du have forhandlet bedre. Med mindre du gladeligt går glip af Trolls?!

   Slet
  2. Ja, lidt enig med Liv her. Tror I skal genforhandle:) Eller mon du har noget du hellere vil som du så får?:o) Det er en fed kasket og han har den på hele tiden i øjeblikket.

   Slet
 2. Åh det ser ud til at 'drengene' har hygget sig max. Og jer tøser lige så. Ferie er skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, helt korrekt, Liv. Vi hyggede alle og vel hjemme igen var alle klar til endnu mere hygge:) Noget med noget pick'n mix og popcorn:)

   Slet
 3. Åh det lyder som en hyggelig feriestart :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dejlig start på ferien, Birgitte:o)

   Slet
 4. Dejligt på den måde at foretage sig noget som man hver især synes er sjovt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ik':) Vi nød det alle:o)

   Slet
 5. Skøn start på ferien. Jeg har engang for en del år siden måtte forlade en netcafe fordi jeg blev svimmel af at se på counterstrike. Er ret sikker på virtual reality briller heller ikke er noget for mig ;)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, manden måtte jo også tage dem af, dan han fik kvalme med det samme:o) Jeg ville heller ikke bryde mig om det.

   Slet
 6. Selvfølgelig vil piger og drenge noget forskelligt, at slæbe drengene med i butikker er no go.
  Tror lige jeg venter med at gå i biografen med Otto og Frida, der vil gå nogle år endnu :-) Så bliver det nok lidt andet vi begynder med, men mon ikke der stadig vil være nye film på tapetet i efterårsferien og vinterferien når de bliver gamle nok :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi ja, mindstemanden gider engang imellem shoppe men at slæbe to tween piger med til computer arrangement, er nok næsten på grænsen til ondt:/ :o) Altså når de ikke har nogen interesse i det :o) :D

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...