12. juni 2016

Ulve og ikke meget søvn.

Underlaget, trøjen og tasken klar. Soveposen var  lånt så prinsessepigen kunne sove nogenlunde lunt.

Onsdag morgen kørte vi i konvoj 24 spændte børn til Giveskud. Her skulle de sove med ulvene, noget de havde glædet sig til siden 1 klasse. For klassen var nemlig så heldige, at forældrerådet på forældremødet i 1 klasse foreslog denne her tur. Deres klasselærer var helt med på den så de sidste 3 år er der blevet indbetalt til overnatning med ulvene i Giveskud Løvepark. Da det jo ikke var noget som sådan skolerelateret var det vigtigt, at nok forældre kunne holde fri og deltage. Heldigvis var det ikke et problem og onsdag fik vi dem kørt afsted. Jeg havde 4 meget spændte unger med i bilen derop. Torsdag kom de hjem, trætte, beskidte og med en masse at fortælle. De havde ikke sovet ret meget men de havde hygget og oplevet så meget spændende. De havde hørt ulvene hyle om natten, de havde set løverne spise en giraf, de havde set en død hest og de havde leget på de fantastiske legepladser i parken. Deres klasselærer kom derop til dem lidt af tiden. Forældrene der havde været med og sovet der kunne fortælle, at alle unger havde været søde og haft nogle fantastiske dage. Jeg er så taknemlig for, at der var forældre der ville gi' ungerne muligheden. For lige på det her område kan jeg ikke hjælpe. Det er jeg for handikappet til. Jo, jeg kunne lege chauffør og hjælpe på den måde men ikke lige med overnatningen der. Det var som sagt heldigvis andre der kunne så hele 4 nord kunne få en fantastisk overnatning.
Det kan helt sikkert anbefales men jeg er blevet fortalt, at der skal bookes laaaang tid i forvejen.
4 spændte børn klar til at blive kørt ind i parken - med kort så de kunne finde rundt.

14 kommentarer:

 1. Det er så fantastisk at få trætte børn hjem med bagagen fuld af gode oplevelser. Træt og beskidt, så ved man de har haft det godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig:) hun har også snakket og snakket om alle de mange ting de oplevede:o)

   Slet
 2. Hvor er det skønt børnene har haft det godt, og du har fået en glad, træt og beskidt pige hjem, fyldt op med gode oplevelser.
  Tak for en dejlig beretning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen velbekomme.o) Tak fordi du læser med:) Det var bare sådan en super tur de havde.

   Slet
 3. Åhh det lyder som en god tur - det er bare sådan nogle oplevelser der er så fede at børnene får. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er det nemlig Dorte:o)

   Slet
 4. Dejlig tur for PP og dejligt for jer alle, at I har et fremsynet forældreråd og et forældresammenhold, der muliggør den slags spændende udflugter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er vi også rigtig glade for:o) Det betyder så meget for klassen:)

   Slet
 5. Fedt! Set løverne spise en giraf?! Adwr. Og en død hest?! Dobbelt Adwr. Men det har åbenbart været en fest. Hahahaha. Dejlig oplevelse for dem, at kunne dele med hinanden. Skønt. (ps. jeg er også for "handikappet" til at sove hos ulvene - det er blot i mit hoved. Blød i bolden når det kommer til ulve og den slags).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, altså giraffen var død inden den kom ind til løverne og tænker da den døde hest også skulle fodre nogle dyr. Det fortalte prinsessepigen ikke noget. Havde jeg ikke haft benene som handicap så havde nok fundet på noget evt med hovedet:) Jeg ville ikke ha'turde sove der og ville nok ha' startet et massehysteri tænker jeg.

   Slet
  2. Pyha, godt jeg ikke er den eneste der er blød i bolden når det kommer til ulve og den slags ;-) Massehysteri ville nok ikke være en god idé nej. Hahahahaha.

   Slet
 6. Vildt sejt at det kan lykkes og med god forældre back-up. Det kan være svært i nogle klasser bare at få aftalt en sommerfest (jo, det er forældre/fest udvalget i min ældste søns klasse jeg taler om). Kh. Birgitte

  SvarSlet
 7. Ej, sikke en oplevelse; jeg ville være al for stor en tøsedreng selv i en alder af 25 :D
  Dog tager min kæreste og jeg turen til Giveskud d. 17/7, vi har gratis adgang med vores Aalborg Zookort, og det skal udnyttes :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg ville heller er alt for meget en 'kylling' til sådan at sove ude:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...