16. juni 2016

Nogen andres bryllup på lørdag.

Faldt over det her billede fra vores bryllup for 4 år siden. Mindstemanden var 4 år gammel og ikke det mindste interesseret i mors og fars vielse.

På lørdag skal manden og jeg til bryllup på et slot. På en bjergside. I Ungarn. Helt nøjagtig Budapest. Det er 3 uger siden vi havde 4 års bryllupsdag (som vi igen glemte) så vi ser lidt weekenden som en 4 års-bryllupsdag-fejring. Vi flyver til Budapest i morgen aften og kommer hjem igen sent søndag aften. Mormor kommer og hygger sig med ungerne.
Jeg er blevet fortalt der er utroligt smukt i Budapest. Jeg har også tjekket vejrudsigten og det skulle blive en 27 grader hele weekenden der.

Jeg smider billeder på Instagram (mettephebs) og der kommer helt sikkert et billedefyldt indlæg på bloggen i næste uge.

Rigtig go' weekend til jer alle. 

Uh, lidt bonus info: Wales og England spiller mod hinanden i eftermiddag. Vi er lige enige om, at vi alle holder med Wales, ik'? Super! 

16 kommentarer:

 1. Det var godt nok langt at tage til bryllup, men det bliver garanteret alle tiders fest.
  Rigtig god fornøjelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men det er mandens gode ven fra da de gik i skole Holland som teenagere:) var det ikke for Mark så havde min mand og jeg aldrig mødt hinanden og blevet kærester for snart 15 år. siden:) vi glæder os til at se brudeparret og Budapest som vi har hørt skulle være meget smuk:)

   Slet
 2. Jeg skal nok holde med dem du gerne vil have jeg holder med :-). Sikke et dejligt billede fra jeres bryllup og fantastisk med sønnike, der (selvfølgelig) kigger den anden vej. Sådan ville det formentlig også have set ud her, hvis vi blev gift nu. Rigtig god fornøjelse med brylluppet i Budapest. Lyder smask romantisk. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for opbakningen, Dorte:o) Jeg tror også det bliver et rigtig romantisk bryllup:) Har taget vandfast makeup med:o)

   Slet
 3. Åh hvor skønt. Jeg er altså lidt misundelig :-) Budapest er en skøn by! Jeg har været der cirka en halv dag , og det er selvfølgelig ALT for lidt. Du kan læse om turen her: http://fruenimidten.blogspot.dk/2012/11/pa-kanten-af-loven-i-budapest.html Hvis der bliver tid til at komme lidt rundt, så gør det!! Som jeg husker det, er byen ret fremkommelig også for dårligt gående. Glæder mig til at læse og se billeder fra turen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Var lige forbi dit indlæg igen:) I lever altså livet på kanten I tre:o) Vi skal bo her tæt på Danube floden(kanal?) bryllupsfesten skal holdes på en fiskerestaurant tæt på vores hotel:) Vi skalle have tid til sightseeing lidt om søndagen inden vi flyver hjem. Jeg har min kørestol med så vi kan sagtens komme rundt regner vi med:) Vi glæder os rigtig meget.
   https://goo.gl/maps/KdDFwJTSy5n

   Slet
 4. Rigtig god tur og hav et dejligt bryllup. Kh. Birgitte
  PS. Jeg holder med England, sorry, men ellers bliver jeg slået ihjel af min engelske ven i London ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) Og du får så lov til at holde med England:) Vi vil jo ikke miste dig:)

   Slet
 5. Det lyder virkelig vidunderligt!! Og romantisk!... Suk.... Håber I får alletiders tur og et smukt bryllup (med mulighed for at fejre jer selv undervejs)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) jo vi skulle ha' tid på søndag bare os:o)

   Slet
 6. Vidunderligt billede fra jeres bryllup. Et minde der kan beskrive så meget.

  Hvor bliver det romantisk at fejre jeres 4 års bryllupsdag i Budapest (var lige ved at tænke Bukarest / Rumænien, hvor jeg har været 2 gange, forveksler de 2 byer, ikke landene). Og så skønt at kunne deltage i det bryllup. Fejre Marks store dag.

  Ønsker dig/jer en vidunderlig weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du ha':o) Ja, vi synes også det er et af de bedste billeder fra vores bryllup:) Også go' weekend til dig og dine:)

   Slet
 7. Det lyder så skønt og romantisk med den bryllupsfest! Ikke mindst fordi I skal alene afsted. Ha den bedste weekend Mette!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lisbet:) Vi kører lige om lidt:o)

   Slet
 8. Naturligvis holder jeg med Wales! (Er det ishockey eller hvad?).
  I er sikkert taget afsted. Håber I har en ganske fantastisk tur - jeg ved du har glædet dig længe, længe. Og jeg glæder mig til at se billeder og høre om hele turen, når du beretter i Blogville. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha Liv, you're funny:) vi sidder og venter på vi bliver hentet og kørt til gaten:) free WiFi i lufthavnen:) woop woop

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...