5. juni 2016

Far kom hjem på Fars dag.


Vi har spist en hel del is mens faren har været i England og holde lille India. Når det er 30 grader udenfor så skal der altså is indebords!

Jeg hentede manden i morges i lufthavnen. Han fik lidt af et varmechok da han trådte af flyet og ud i 28 graders varme. Jeg havde nu ellers sendt billeder af is-spisning og badebassinsjov via messenger løbende, så han var up to date med sommervejret her i Danmark. I England havde det været koldt og gråt så varme chokket, da han stod af flyet var ret stort.
Nå, men han kom jo så lige hjem i tide til Fars Dag. Ungerne havde hver lavet et kort og jeg børnene lavede også  lækker brunch.
Ungerne har nu ligget det meste af formiddagen og noget af eftermiddagen i 'poolen' for hold da op det stadig er varmt.

Glædelig Fars Dag derude og rigtig go' søndag. Husk at drikke rigeligt med vand, ik'!!

14 kommentarer:

 1. Is kan man slet ikke få nok af i denne varme, selvfølgelig er der 30 g i dag, for det er nemlig min søns fødselsdag :-)

  SvarSlet
 2. Det' nu skønt når det er helt eksotisk at ankomme til Danmark! Vi kan heldigvis også noget med sommer fra tid til anden....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha ha jo varmt var det kl. 9 i Billund i går morges:o) Eksotisk kan muligvis diskuteres:o) uanset så viser sommeren sig i hvert fald fra sin bedste side i øjeblikket.

   Slet
 3. Sødt navn. Jeg kender også en lille India. Hendes Farfar er inder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, sikke hyggeligt du også kender en lille India:o) Vores er også opkaldt eller noget efter det, at hendes oldeforældre er britiske indere. De blev smidt ud da Indien blev selvstændigt og kom tilbage til Great Britain:o)

   Slet
 4. Dejligt han kom godt hjem igen - til sommervejr og en glad familie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi er glade for han er hjemme igen:o)

   Slet
 5. Is skal der til. Lyder som en dejlig dag. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Is er en nødvendighed i denne her varme:o)

   Slet
 6. Dejligt at få far og manden hjem igen, måske har han gemt en lille snert duft af lille India, den er så speciel og dejlig :-) (taler af erfaring)
  Dejligt med is og pool - nu når sommeren viser sig fra denne vidunderlige side.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den duft er så dejlig men jeg må vist vente til jeg selv får hende i armene om en 3 ugers tid:) Vand og is er en nødvendighed i denne her varme:)

   Slet
 7. Jeg har ikke rigtig fået spist is her i varmen. Det er da en fejl som jeg lige må rette op på ;-) dejligt med bassin, jeg blev godt nok misundelig på det, da jeg så det på IG. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Sorry:/ Det er ikke et stort bassin men vandet i det er koldt:o) Du må vist hellere lige få rettet op på det der isspisning :) To om dagen er godt for nedkøling:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...