10. juni 2016

Enhver forældres mareridt

Jeg er færdig med bog nr. 8. Spændende en af slagsen.

Det er en uges tid siden jeg blev færdig med bogen. Måske egentlig to uger mere nøjagtigt. Beskrivelsen på forsiden af bogen lyver ikke - det er en meget spændende og fængende bog. Tanken om en af mine børn forsvandt, er en tanke jeg slet ikke kan tænke. Og det er det bogen handler om samtidig med den også handler om hukommelsestab. To ting der er så skræmmende når de går hånd i hånd. Så kan du lide at læse en spændende bog, er det her en bog for dig. Den er også nem at læse og svær at ligge fra sig.

Nu vil jeg få vasket tøj - prinsessepigen var meget beskidt efter to dage i Giveskud Løvepark. Hun var også meget træt.... Hun er dog vasket og udsovet så nu er det tøjets tur til vask. Jeg skal nok skrive senere i dag eller i morgen eller måske først søndag om den der overnatning med nogle ulve.

Go' fredag og go' weekend.


10 kommentarer:

 1. Den lyder spændende, måske lidt som 'det hun glemte' (tror jeg den hedder). Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det den, hvor hun glemmer alt mens hun sover? Og derfor vågner hverdag og skal starte forfra? Den er ikke som den, hvis det er den du mener. Det er forøvrigt også en go' bog:o)

   Slet
 2. Sikke en gyser!! Ak, jeg er næsten færdig med 'Sandheden om Harry Quebert-sagen'; den er sørme også god!... Så er spørgsmålet hvad jeg skal læse bagefter....
  Rigtig god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lige skrevet den du læser på min liste. Skal have bestilt e omgang bøger nu her inden vi tager til England om 2 uger:o)

   Slet
 3. Uf, det lyder faktisk slet ikke rart. Børn, der forsvinder, åh gys altså :-( Tror, jeg hopper over og holder mig til mine tyske krimier. 2 dage i Løveparken - med skolen eller hvad? Det må da have været noget af en oplevelse at sove med løverne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var med hendes klasse. Vi har sparet op i klassen siden 1 klasse så de kunne komme afsted:) Det har været fantastisk oplevelse:o)

   Slet
 4. Dejligt når børnene kommer på udflugt med skolen, og der så var plads til en overnatning er jo vidunderligt, i disse sparetider, hvor det som oftest er udflugter/lejreskole etc der spares væk.
  Glæder mig til at læse om turen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en skøn tur:) Det er noget vi i klassen selv har sparet op til og selv betalt og det var forældre der overnattede, altså tog 2 fridage, men der var stor opbakning fra skolen og deres klasselærer kom noget af den ene dag:) det er nemlig dejligt de kan komme afsted og dejligt skolen bakker op om, at de lige er væk to dage:o)

   Slet
 5. Jeg tænkte faktisk på for et par dage siden, hvor jeg tænkte i læsestof, at det vist var lidt tid siden, at du sidst havde anmeldt noget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kom lidt bagud med den her. Synes der er rigtig meget vi lige render til i øjeblikket:) Og om to uger er det ferie.... Altså ungerne får sommerferie:o) Så dribler vi til England med det samme og ser lille India:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...