20. juni 2016

Her er lidt billeder fra en fantastisk by og et endnu mere fantastisk bryllup.

Udsigten fra vores hotelværelse.
En blandet bunke billeder fra en fantastisk by med åh så mange smukke bygninger og den smukkeste udsigt.

Vi ankom til Budapest sent fredag aften. Vi kunne heldigvis sove længe om lørdagen, da brylluppet først var om eftermiddagen. Så vi brugte også lørdag formiddag på lidt sigthseeing, eller vi tøffede bare rundt lige omkring hvor hotellet var. Det var ikke langt fra floden og et smukt indendørs marked, så lidt småting til ungerne og mormor blev købt ind. Vi fandt en Tesco, mit ynglings surpermarked i England, og vi fandt et kebabsted vi helt sikkert ville have frokost fra om søndagen. Vores hotel lå meget tæt på floden og den smukke grønne hængebro. Udsigten over byen fra The Fisherman Bastian, var såååå smuk. Det var også lige der vielsen skulle finde sted.
En blandet bunke billeder fra vielsen og festen om aftenen. Vi har så mange billeder og det her kun et lille udpluk. Det var det første humanistiske bryllup nogensinde i Ungarn og vi er ret rørte over, at have været en del af det.

Vi kom sent hjem i går aftes så det trak lidt tænder ud i morges, da vækkeuret ringede kl. 05.45
Jeg kunne skrive meget om brylluppet, hvor ud af 55 gæster var der mindst 12 forskellige nationaliteter samlet. Hvor de 4 brudepiger fra Ukraine fortalt os om, at vokse op i et land med uro, krig og meget andet. Hvor alle 4 i dag højtuddannede og bosatte rundt om i verden. Et bryllup, hvor traditioner mødtes på kryds og tværs. Hvor the best man speach var sååååå pinlig, at der var dødstille i perioder. Altså når manden, mest ham men også jeg, ikke var ved at dø højlydt af grin. Vil du vide mere om vores tur, så spørg endelig bare løs i kommentarfeltet.

Håber I alle har haft en dejlig weekend?

12 kommentarer:

 1. Det ser fantastisk ud!! Jeg vil gerne bede om best man'ens tale i langsom gengivelse!....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bedste var da han kaldte den ene af Marks ekskærester Jubba the Hut og bad Mark oversætte hvad han sagde på Robotsprog. Da han begyndte at blyp blyp blyp.... var jeg ved at falde af stolen af grin:o) :o) :o)

   Slet
 2. Åh, så skønt :-) Hvad er et humanistisk bryllup???

  SvarSlet
  Svar
  1. Et humanistisk bryllup er indgåelse af ægteskab eller registreret partnerskab og er et tilbud til folk, der ønsker en personlig og ikke-religiøs højtidelighed.
   Klædet de har bundet om deres hænder på det ene billede, er en Ukrainsk tradition. jeg synes det var så fint og symbolsk:)
   Det var en meget højtidelig vielse men uden alt det religiøse. Virkelig smukt med udsigt og Budapest:)

   Slet
 3. Lyder bare som den dejligste oplevelse. Og sikke nogle skønne fotos. Du og Andy er sådan et smukt par - nåja, brudeparret da også ;-) Skøreliv.dk og Midterfruen har allerede stillet de 2 spm, der brændte på min tunge. Vil nu gerne have det der blyp blyp på youtube, tak.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg håber virkelig nogen filmede den der tale men ellers skal jeg få manden til at gentage det og ligge det på youtube:o) Og tak søde Liv. Jeg havde nu ondt af manden i hans jakkesæt for det var 30 grader:)

   Slet
 4. Lyder som en dejlig tur og et smukt bryllup. Og så har jeg også lært hvad er humanistisk bryllup er. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg viste heller ikke hvad det var før i lørdags:o)

   Slet
 5. Åh hvor er hun bare smuk, bruden... hvor kender I brudeparret fra? Og var maden sådan traditionel ungarsk? (uden at jeg ved hvad det er udover gullash, hahaha). Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha der var faktisk gullash:) Men også en masse andet rigtig lækker mad som and, fisk, suppe m.m. virkelig lækkert. Mark en min mands gode kammerat. De mødtes i Holland da de begge boede der som børn. De gik 4 år i skole sammen der:) Mark er også ham der præsenterede manden og jeg for hinanden:) Så uden ham, havde vi aldrig mødtes. Marks forældre er ungarer men flygtede til Danmark. Mark er født i Danmark. De flyttede til Holland da Mark var 5 år og der bor hans forældre stadig. Mark bor pt i Budapest. Bruden er fra Ukraine, de mødtes i New York, hvor hun arbejder for the united nations. Vi var mindste 12 forskellige nationaliteter ud af 55 gæster. Fantastisk interessant og inspirerende:o)

   Slet
 6. Et vidunderligt internationalt bryllup. Skønt så mange nationaliteter kan samles, og fejre noget så smukt som et bryllup.
  Ud over bryllup nåede i ud og se en masse af Budapest, måske finder i lysten til en ferie dernede, ved godt i som hovedregel besøger familien i England, men på et tidspunkt kunne de jo være sjovt at mødes med dem et 3 sted, hvor i sammen kan udforske nye steder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi så en del i midtbyen. Et marked fik vi handlet fra. Vi nød byen og indtrykkene. Vi havde en magisk og romantisk weekend sammen:) En by der varmt kan anbefales til en romantisk weekend:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...