7. juni 2016

Link Love! Følger lige med på bølgen

En af de bloggere jeg følger hver dag har skrevet lidt om link love. Om at vi burde linke lidt mere til hinanden. Hun har helt ret og jeg vil derfor lave en lille liste med links over nogle af de bloggere jeg følger. Den første jeg vil nævne er Liv og hendes skønne blog:

Min skæve vinduesplads til verden 
Liv skriver skævt, underholdende, rammende, rørende ærligt og om en hel masse forskellige ting. Hun er den blogger jeg har fulgt i flest år. Jeg har aldrig mødt hende men jeg føler jeg kender hende.

Hverdagens surdej
Øglemor skriver om sin hverdag. Faktisk har jeg fulgt hendes blog i lang tid. Har læst med hos hende fra dengang de boede i DNP. Nu er de tilbage i København og hendes ældste er startet i skole. Jeg nyder at læse med og synes hendes indlæg er underholdende. Hun skriver ærligt om forskellige ting.

Fruen i midten
Det her er også en blog jeg har fulgt i flere år. Jeg nyder især fruens ferieindlæg - de er yderst underholdende, synes jeg.

Familiefletninger
Det her er en blog jeg ikke har fulgt så længe men som jeg elsker. Dorte skrive rørende ærligt om sit familieliv med tvillinger, en lidt større datter, mand og bonusbørn. Det er også Dorte der har inspireret mig til det her link love indlæg. Det er en ærlig og underholdende blog, synes jeg.

Nom de mie
Her er en blog jeg læser on and off men som jeg stadig synes skal nævnes. For hun skriver virkelig godt, ikke altid min stil og interesse men interessant. Jeg har fulgt hende siden hendes tvillinger var lille bitte.

Skøre liv
Jeg har gemt det bedste til sidst. Eller det synes jeg for denne her blog en min ynglings blog. Mor-monstret skriver ironisk og yderst underholdende. Hun rammer plet, i hvert fald hos mig, med det hun skriver og jeg læser alt og har læst alt hun har skrevet. Jeg har ikke fulgt med så længe men har læst tilbage i alle hendes indlæg og har været så underholdt. Hun er ærlig og skjuler ikke noget og jeg læser hendes indlæg så snart de er online.

Jeg læser mange andre blogge, også udenlandske, men tænkte jeg ville begrænse det lidt. For ellers bliver det en meget lang liste. Jeg vil prøve at huske mig selv lidt på, at lave sådan en link love liste lidt oftere. Hvis du har nogle gode blogge du læser, må du rigtig gerne komme med anbefalinger i kommentarfeltet.

18 kommentarer:

 1. Tak for de søde ord, Mette og dejligt du hopper med på link-love bølgen:-). KH Dorte

  SvarSlet
 2. Øglemor hed engang IBaby - ja, så længe har jeg læst med hos hende :-) Personligt er jeg ikke meget for at anbefale nogle frem for andre - og nu bevæger vi os jo i de samme 'blog-kredse', men Lisbet holder jeg meget af: http://livsglimt.blogspot.dk/ - ud over det, så opdaterer jeg jævnligt min liste med blogs, hvor jeg læser med. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah Birgitte, du har fulgt hende meget længere end mig kan jeg høre, for det viste jeg ikke:) Jeg opdaterer også min blogliste på bloggen engang imellem når en jer andre kommer med anbefalinger:o) Du er på min blogliste og jeg nyder dine trofaste kommentarer:) Det er så hyggeligt. Tak for anbefaling af Lisbet:) Hende læser jeg allerede med hos:) Tror faktisk jeg fandt hende via din blogliste.

   Slet
 3. Hold nu op, hvor er du sød, Mette! Pludselig blev min temmelig trælse dag SÅ meget bedre; tusind tak!
  Apropos udenlandske blogs, så har jeg én, jeg tror du vil synes om: thesorrybox.com.
  Det er Mands britiske kusine (min gæstekommentator MM, hvis du kan huske hende); hun har lige startet en blog op.
  Ha' en skøn tirsdag, Mette!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak mor-monster og dejligt jeg lige kunne 'ordne' din lidt trælse dag :o) Tak for anbefaling af din kusines blog. Kan godt huske hende:) Vil straks finde hendes blog:o)

   Slet
 4. "Ærlighed" er vist et kodeord? :-) Det kan jeg sagtens forstå. KH Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Undtagen Fruen ;-) men hun er til gengæld også sjov, hahaha... (jeg synes nu også hun er temmelig ærlig)

   Slet
  2. Kodeord lyder så James Bond:o) Men ja, det er da dejligt når ærlighed skinner igennem. Det gør det også på din skønne blog, Lisbet som jeg jo også læser med på:o) Du står og har gjort længe, på min blogliste:o) Ja, godt set Birgitte at jeg sådan har glemt ordet ærlighed hos Fruen. Håber nu hun ved, at jeg synes hendes blog er super og ærlig selvom det ord ikke lige blev nævnt:o)

   Slet
 5. Tak Mette. Læser i forvejen med over hele linien, selvom jeg ikke altid kommenterer. Og skævheder kan også forventes fremover - og nej, vi har endnu ikke mødt hinanden Mette. Men mon ikke en dag?! Jeg tror det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Liv, jeg er også sikker på vores veje en dag krydses:o) glæder mig til flere skævheder hos dig:)

   Slet
 6. Tak Mette for sød anbefaling :-) Godt, vi snart skal på ferie igen, kan jeg se ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha alså jeg læser jo også alt det andet du skriver:o) Men det ved du jo;) Glæder mig til at læse om jeres kommende ferie:) Du skriver nemlig så underholdende:o)

   Slet
 7. Uh, elsker linklove, selvom jeg her allerde kender de søde fruers blogge :D Vi anbefaler også jævnligt nye, har en blogroll og videregiver Instagrambrugere vi er fan af - mer af det!

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Instagram er også et af mine ynglingsteder og jeg elsker at finde nye profiler jeg kan følge:o)

   Slet
 8. Tak for de søde ord. Ih, jeg elsker linklove! (Og ja, jeg har været i gang længe efterhånden. Næsten 7 år :-)) Hav en god dag! Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Link love rocks:o) også go dag til dig:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...