4. marts 2015

Blues Brothers og en ekstra kæmpe stor overraskelse!

Som jeg skrev i mit indlæg i går, skulle vi jo se ungdomsskolens opsætning af en musical af Blues Brothers. Den ene hovedrolle skulle have været spillet af Philip Thornhill men så vandt han Melodi Grand Prix og måtte gi' rollen videre. Nu var det premiere aften i går og hvem sad 2 række foran os.....????  Jep, du gættede rigtig! Philip (ja, vi er på fornavn nu) sad klar til at se hans kammerater levere en fantastisk optræden.

Og det var en fantastisk optræden. Hold da op, de unge mennesker kan synge og danse. Ungerne var pænt imponerede og nød det hele. De var jo også ret begejstrede for, at de ikke kunne komme i seng før 22.30 på en helt almindelig tirsdag. Og de fik slik...... What!!??!!
Nå, men da det sluttede rejste Philip sig, tog sin guitar og hoppede op på scenen. Han kiggede op på bandet og så fik vi ellers et brag af en optræden. Hvis ikke den sang vinder det internationale så ved jeg ikke.... Det er altså en go' sang. Ungerne tabte næse og mund da det gik op for dem, at de skulle se Philip spille. Hele salen kogte, folk stod op (ungerne på stolene) og klappede da han spillede, det var noget af en bonus at opleve ovenpå en fed musical.
Prinsessepigen kunne ikke vente med at komme i skole her til morgen. Hun havde jo noget ret stort at fortælle veninderne. Mindstemanden var lidt mere cool omkring det. faren og jeg er totalt imponeret over det hele....


Vi hepper på Philip i maj når han skal en tur til Wien! Gør du??

8 kommentarer:

 1. Sejt! Og det sidste billede skal da blæses op, i glas og ramme og op at hænge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ungerne har bestilt et til hver deres værelse:)

   Slet
 2. Self hepper vi også på ham. SIkke en festlig aften. Fed blues med de unge og Melodunse-drengen, så kan det ikke blive større på en tirsdag aften ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var totalt stort på sådan en helt almindelig tirsdag:)

   Slet
 3. Jeg synes nu ikke at mindstemanden ser helt cool ud på billedet ;-) men meget tilfreds med situationen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Begge unger var yderst tilfredse;)

   Slet
 4. Det lyder til at have været en kanon oplevelse for Jer alle:0) Kan godt forstå det er et hit med det fine billede:0)
  God dag til Jer:0)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...